.
.

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Καρδίτσας: Πρόταση ένταξης στο «Αντώνης Τρίτσης» για δίκτυο αγροτικής οδοποιίας

Την υποβολή πρότασης, προϋπολογισμού 4.360.000 ευρώ, με αντικείμενο την κατασκευή δικτύου αγροτικής οδοποιίας, υπέβαλε ο Δήμος Καρδίτσας προς ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ψήφισμα του Δ.Σ. Μουζακίου σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μουζακίου

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα (1/2) το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου από τη συνεδρίαση της 13ης Ιανουαρίου 2021 σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μουζακίου και έπειτα από εισήγηση της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παρασκευής Ντούρβα.

Δευτέρα (1/2): 6 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 163 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση των Συλλόγων Γυναικών Καρδίτσας για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας και Ταμασίου, στηρίζει τον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών, όλων των υγειονομικών που με υπεράνθρωπη δύναμη παλεύουν 11 μήνες όχι μόνο ενάντια στην πανδημία, αλλά και κόντρα στις τεράστιες ελλείψεις, τα κενά του δημόσιου συστήματος υγείας.

Προχώρησε και άλλο η καθίζηση στο Πευκόφυτο, στον οδικό άξονα που συνδέει το Μουζάκι με τα χωριά της ανατ. Αργιθέας (+Φώτο)

Λίγες ημέρες χρειάστηκε τελικα για να "καθίσει" πλήρως το κατολισθέν οδικό τμήμα πάνω από το χωριό Πευκόφυτο στο 11ο χλμ του οδικού άξονα Μουζακίου - Στεφανιάδας.

Υπογράφηκε μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Ελασσόνας προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση του 1ου νηπιαγωγείου

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, υπέγραψε προγραμματική σύμβαση για το έργο «Ανέγερση 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας» συνολικού προϋπολογισμού 1.058.77 ευρώ.

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάρας

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάρας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ