.
.

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

Τετάρτη (10/2): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 187 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Άλλο ένα βήμα για την κατασκευή του οδικού τμήματος Μεσοράχη - Ελευθερές της Καρδίτσας - Λάρισας

Ένα βήμα πιο πέρα οι διαδικασίες για το έργο «Κατασκευή οδικού τμήματος από Ι/Κ Μεσοράχης έως Ι/Κ Ελευθερών της επ. οδού Λάρισας-Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Συλλαλητήριο στην Καρδίτσα: Απόσυρση τώρα του νέου Νομοσχεδίου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ (+Φώτο +Βίντεο)

Συλλαλητήριο διοργάνωσε σήμερα (Τετάρτη 10/2) το απόγευμα το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Ν. Καρδίτσας, ενάντια στο νέο νόμο του Υπουργείου Παιδείας για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (θέσπιση κατώτερης βάσης), τη δημιουργία αστυνομίας στα ΑΕΙ και τη διαγραφή των «αιωνίων φοιτητών».

Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας: Ενημέρωση μαθητών - μαθητριών Γ' Λυκείου για τα ΤΕΦΑΑ

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Καρδίτσας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας και δια των εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό: Ευφροσύνης Μυργιώτη του Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας, Ευπραξίας Βλαχοδήμου και Αντώνη Πλαγερά του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/02): 17 νέοι θάνατοι και 1.496 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 8 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Οι 9 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια τον Φεβρουάριο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 9 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Φεβρουάριο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων που προηγήθηκε.

Εμβολιασμός: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι πολίτες 60-64 ετών έκαναν εγγραφή στην άυλη συνταγογράφηση τις τελευταίες ημέρες

Ενόψει του ανοίγματος των ραντεβού για εμβολιασμό σε επιπλέον ηλικιακές κατηγορίες, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προβαίνει σε διευκρινίσεις αναφορικά με την προ κράτηση ραντεβού μέσω της άυλης συνταγογράφησης.

Με την συμμετοχή Καρδιτσιωτών αθλητών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Σ.Ε.Φ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα διεξαχθεί την Παρασκευή (12/2) και το Σάββατο (13/2) στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ με μειωμένη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών και δίχως φιλάθλους στις εξέδρες, εξαιτίας των περιορισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού covid-19.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ