.
.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Πρωτιά Παπαμιχαήλ στα 5.000 μ. βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στα 5.000 μ. βάδην το απόγευμα της Παρασκευής (12/2) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Εγγειοβελτιωτικά έργα και δυνατότητα μείωσης αρδευτικών τελών πρότειναν στην ΚΕΔΕ Σακελλαρίου και Παπαδόπουλος

Με κοινή τους παρέμβαση στην Επιτροπή Αγροτικών Υποθέσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που συνεδρίασε την Πέμπτη 11/2/2020, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου και ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος ζήτησαν την διεκδίκηση υπέρ των Δήμων που τελούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης:

Έκτακτη Σύσκεψη του Σ.Ο.Π.Π. Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Έκτακτη Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και του παγετού που αναμένεται.

Δημοπρατείται ο ποδηλατοδρόμος στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Καρδίτσα

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Διαμόρφωση ποδηλατοδρόμου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου», στην πόλη της Καρδίτσας, προϋπολογισμού 660.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλιας 2014-2020.

Χαρδαλιάς: Lockdown σε Αχαΐα και Εύβοια από αύριο Σάββατο 13/2

Στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής(12/2) για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας,  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του ιού με τις Π.Ε Αχαΐας και Εύβοιας να μπαίνουν σε lockdown απο αύριο Σάββατο 13/2.

Κακοκαιρία "Μήδεια" - Συντονιστική σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Υπό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συνεδρίασε σήμερα 12/2 το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφέρειας με τη συμμετοχή των 4 Αντιπεριφερειαρχών και της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα, αφού προηγήθηκαν νωρίτερα το πρωί τα ΣΟΠΠ των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων για τον συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων εν οψει της κακοκαιρίας Μήδεια.

Προκήρυξη 939 νέων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού στο ΕΣΥ

Την προκήρυξη 939 νέων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ