.
.

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

Σάββατο 13/2 ώρα 23.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, είναι ως εξής:

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ: Τοποθετήθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρείται στο βαθμό του Ταξίαρχου ο Θωμάς Καρανάσιος - Αναλυτικά η απόφαση για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. στο βαθμό του Ταξίαρχου

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου με το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος να κρίνει διατηρητέο στο βαθμό του Ταξιάρχου τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανάσιο.

"Μήδεια": Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων σε οδικά τμήματα της Π.Ε. Τρικάλων

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας από 22:00΄ ώρα του Σαββάτου (13/02) μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων, όλων των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κ.λπ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα κατωτέρω αναγραφόμενα τμήματα του Εθνικού Οδικού δικτύου γνωστοποίησε με απόφασή της η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Σάββατο 13/2 ώρα 21.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, είναι ως εξής:

Ε.Ο.Δ.Υ. (13/02): 26 νέοι θάνατοι και 1.222 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Κρίθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνου Σκούμα, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους (22) Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων και -2- Ειδικών Καθηκόντων).

Μήδεια: Χωρίς προβλήματα η αντιμετώπιση των πρώτων χιονοπτώσεων (+Φώτο +Βίντεο)

Σε εξέλιξη και με τάση επιδείνωσης των φαινομένων συνεχίζεται η κακοκαιρία "Μήδεια" στο νομό Καρδίτσας που από το πρωί του Σαββάτου (13/2) επηρεάζει μεγάλο τμήμα της χώρας.

Στα ανοικτά κολυμβητήρια οι αθλητές και οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων - Άδεια προπονήσεων και για τη Football League

Η χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων και υποψηφίους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, αλλά και η δυνατότητα προπονήσεων των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ