.
.

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Μαίρης Θεολόγη από το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του CIOFF

Πληροφορούμενο το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του CIOFF® για τον αιφνίδιο θάνατο της Μαίρης Θεολόγη, η οποία υπήρξε πρωτεργάτρια και Ιδρυτικό Μέλος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του CIOFF®, συμμετέχοντας ενεργά για σειρά ετών σε όλες τις διεθνείς δράσεις του CIOFF® από τον οποίο και τιμήθηκε, σε έκτακτη συνεδρίασή του,

Η Αμφικτιονία των Θεσσαλών Καραγκούνηδων, για την απώλεια της Μαίρης Πώποτα - Θεολόγη

Η Μαίρη Πώποτα- Θεολόγη, η αναπληρωτής Πρόεδρος Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου ‘ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ’, η ερευνήτρια της Τοπικής Παράδοσης και Συλλέκτρια παραδοσιακών Καραγκούνηδων στολών, η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού των Καραγκούνηδων έφυγε από τη ζωή.

Καρδίτσα: Ως μνημείο χαρακτηρίστηκε ο Μητροπολιτικός Ναός Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Ως μνημείο χαρακτηρίστηκε από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Πολιτισμού, ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καρδίτσα.

Τρίτη (16/2): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 194 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση του Δήμου Αργιθέας για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν για τον εμβολιασμό

Ο Δήμος Αργιθέας προκειμένου να διευκολύνει όλους τους   ηλικιωμένους και ανήμπορους δημότες του να μετακινηθούν προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα, όπου έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για εμβολιασμό,  διαθέτει για το σκοπό αυτό αυτοκίνητα του Δήμου και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Δήμος Σοφάδων: Ακόμα 6 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Τις πρώτες τρεις αποφάσεις για τη χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών κατασκευαστικών εργασιών ή / και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω των έκτακτων αναγκών, που προέκυψαν από τις πλημμύρες στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020 υπέγραψε την Τρίτη (15/12) ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος.

Ε.Ο.Δ.Υ. (16/02): 29 νέοι θάνατοι και 1.121 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ψήφισμα του Δ.Σ. του Συλλόγου "Καραγκούνα" για το θάνατο της επίτιμης προέδρου, Μαίρης Θεολόγη

Σήμερα, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Καρδίτσας «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ», συνεδρίασε εκτάκτως, μέσω τηλεδιάσκεψης,  μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπητής κ. Μαίρης Θεολόγη, η οποία υπήρξε ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε επί δεκαετίες Πρόεδρος του Ομίλου ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Επίτιμος Πρόεδρος.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ