.
.

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας: Οι ήρωες της πρώτης γραμμής ενάντια στην πανδημία

Είναι γεγονός πως το δεύτερο κύμα της πανδημίας του covid-19, καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγουμένου τετραμήνου, άφησε εντονότερα το στίγμα του, αφού κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις.

ΕΒΕ: Αγώνας δρόμου για ένταξη της αξιοποίησης των καπναποθηκών σε πρόσκληση του "Αντώνης Τρίτσης"

Την αναζήτηση χρηματοδότησης μέσω της πρόσκλησης "Ελλάδα 1821-Ελλάδα 2021" του Αναπτυξιακού Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", προκειμένου να αξιοποιηθούν οι καπναποθήκες, επιχειρεί το ΕΒΕ Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Δήμο.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 53 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Θεμιστοκλέους: Έτσι θα προγραμματιστούν τα χαμένα ραντεβού για εμβολιασμό λόγω κακοκαιρίας

Στον τρόπο επαναπρογραμματισμού των εμβολιασμών που αναβλήθηκαν, εξαιτίας της κακοκαιρίας, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Τετάρτη 17/2 ώρα 19.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, είναι ως εξής:

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 11 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "πανδημίες και πρόληψη του καρκίνου" θα πραγματοποιηθεί στις 23/2

Ο Δήμος Αργιθέας και το Παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας Καρδίτσας συνδιοργανώνουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Διαδικτυακή Ημερίδα η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ