.
.

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

Σε καραντίνα μπήκε η δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο - Διψήφιος αριθμός κρουσμάτων COVID-19

Σε καραντίνα, πλέον, μπαίνει η δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο, καθώς μετά από δειγματοληψίες εντοπίστηκαν συνολικά – κατά τις τελευταίες ημέρες – 18 κρούσματα κορoνοϊού μεταξύ των φιλοξενούμενων.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ιστορική προσεδάφιση στον Άρη του ρομποτικού ρόβερ “Perseverance" για αναζήτηση ζωής

Το ρομποτικό ρόβερ “Perseverance” της αποστολής “Mars 2020” της NASA ολοκλήρωσε με επιτυχία στις 23:00 περίπου ώρα Ελλάδας, την κάθοδό του στην επιφάνεια του Άρη, με σκοπό να αναζητήσει ίχνη μικροβιακής ζωής στον πλανήτη και να τον μελετήσει γεωλογικά.

Πέμπτη (18/2): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 197 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ο Dr Αντώνης Α. Θεοδωρίδης σχετικά με την Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος

Η αρθρίτιδα είναι η φθορά και ρήξη του χόνδρου μιας άρθρωσης. Η φυσιολογική λεία επιφάνεια του αρθρικού χόνδρου γίνεται τραχιά, χάνει τις προστατευτικές της ιδιότητες και σε προχωρημένα στάδια εκτίθεται το υποκείμενο οστό.

ΔΕΔΔΗΕ: Αφαίρεση της Χρέωσης Δικτύου Διανομής Φεβρουαρίου για τους πληγέντες από τη "Μήδεια" καταναλωτές

Ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (18/2) γνωστοποίησε ότι αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών για την "απώλεια" της Μαίρης Θεολόγη

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών, στο άγγελμα της απώλειας της Μαίρης Θεολόγη, της «Καραγκούνας της Καρδίτσας», απέστειλε την παρακάτω συλλυπητήρια επιστολή στον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Καρδίτσας «Η ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ»:

Ε.Ο.Δ.Υ. (18/02): 27 νέοι θάνατοι και 1.400 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ