.
.

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

"Δημόσια παρέμβαση της δημοτικής παράταξης "Νέα Πορεία Δήμου Παλαμά" για ακύρωση απόφασης απαλλαγής ή μείωσης των τελών άρδευσης του Δήμου"

Τη Δευτέρα 15/2/2021, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, ακύρωσε την απόφαση περί απαλλαγής ή μείωσης των τελών άρδευσης για το έτος 2020, την οποία έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά λόγω των καταστροφικών συνεπειών του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» στην τοπική αγροτική οικονομία.

Αναρτήθηκε ο θεωρημένος δασικός χάρτης της Π.Ε. Καρδίτσας - Έως 17 Ιουνίου οι υποβολές αντιρρήσεων

Αναρτήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ο θεωρημένος δασικός χάρτης του συνόλου περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Καρδίτσας, Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, συνολικής έκτασης 2.530.955,23 στρεμμάτων, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. "Ελληνικό Κτηματολόγιο".

Νέο ταρτάν και εξοπλισμό στίβου αποκτά το Αλκαζάρ - Αναβαθμίζεται και ο βοηθητικός χώρος του γηπέδου

Δυο σημαντικά αθλητικά έργα που οδηγούν στην αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού στην πόλη της Λάρισας και δίνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας διεθνών διοργανώσεων στίβου μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας που ενέκρινε ομόφωνα την υπογραφή των Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τα έργα:

ΓΓΑ: «Ανοίγουν» Γ' Εθνική, Α2 μπάσκετ, Α' Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου και άλλες κατηγορίες αθλημάτων

Θετικά είναι τα νέα στο μέτωπο του αθλητισμού, καθώς η αρμόδια υγειονομική επιτροπή έδωσε το "ok" για την έναρξη πέντε κατηγοριών σε μπάσκετ, πόλο και χάντμπολ, αλλά και για να αρχίσουν προπονήσεις στη Γ' Εθνική ποδοσφαίρου και την Α2 μπάσκετ ανδρών.

Νέες ανακοινώσεις Χαρδαλιά για περιοχές που αυξάνεται το επιδημιολογικό φορτίο

Νέες ανακοινώσεις για περιοχές που περνούν στην "κόκκινη" περιοχή ή παραμένουν σε αυτή γνωστοποίησε στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής (19/2) ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς.

Ε.Ο.Δ.Υ. (19/02): 28 νέοι θάνατοι και 1.460 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 6 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα

Οι ΗΠΑ εντάχθηκαν και πάλι επίσημα στη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, δίνοντας νέα πνοή στην παγκόσμια μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει δραστικές μειώσεις στις εκπομπές τις επόμενες τρεις δεκαετίες.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ