.
.

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (22-26/2) σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από την Δευτέρα 22 έως και Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρες 07.30 έως 15.30 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, στα ακόλουθα τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Θανατηφόρο τροχαίο για 44χρονο στο δρόμο Βόλου - Αγριάς

Tραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα (Κυριακή 21/2) το απόγευμα στον δρόμο Βόλου - Αγριάς, μετά τη Γορίτσα, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε στα βράχια.

Οι Σύλλογοι Γυναικών Καρδίτσας στηρίζουν τον απεργιακό αγώνα των υγειονομικών

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας και Ταμασίου, στηρίζει τον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών, όλων των υγειονομικών που με υπεράνθρωπη δύναμη παλεύουν 11 μήνες όχι μόνο ενάντια στην πανδημία, αλλά και κόντρα στις τεράστιες ελλείψεις, τα κενά του δημόσιου συστήματος υγείας

Εξελίξεις αναμένονται για το Διαδημοτικό Καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο νομό Καρδίτσας

Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς ο Δήμος Καρδίτσας (ως επισπεύδων της σχετικής σύμπραξης των έξι Δήμων του Νομού μας), τη διαδικασία κατασκευής Διαδημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων, ένα έργο προϋπολογισμού 1,8 εκατ. Ευρώ.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: "Διορισμένα μέλη του ΠΥΣΠΕ - συνδικαλιστικά δικαιώματα"

Συναδέλφισσες/οι

Μετά τις ψευτο-εκλογές της 7ης του Νοέμβρη στις οποίες συμμετείχε μόνο το 5% των συναδέλφων, έγινε η συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

Επισκέψεις του προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας στα Κ.Υ. του νομού

Το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Τέλη Σπάνια, την Αντιπρόεδρο κ. Νανά Παπανικολάου και τον Γεν. Γραμματέα κ. Θωμά Σίμο πραγματοποίησαν διαδοχικές επισκέψεις την προηγούμενη εβδομάδα, στα κέντρα Υγείας Καρδίτσας, Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ