.
.

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Δευτέρα (22/2): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και 1 για επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 204 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Θέμα ημερών η εγκατάσταση του εργολάβου στο δρόμο Καρδίτσα - Δέλτα

Το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου είναι το πλέον πιθανό διάστημα για την εγκατάσταση του εργολάβου στο δρόμο Καρδίτσα-Δέλτα, που θα τον μετατρέψει σε ένα είδος κλειστού αυτοκινητόδρομου, αυξάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τα επίπεδα οδικής ασφάλειας.

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία: "Κυνήγι επικηρυγμένων από κατασταλτικούς μηχανισμούς στην Καρδίτσα"

Ένα σχέδιο εμφυλιακής εμπνεύσεως, εναντίων του αγωνιζόμενου λαού, υλοποιείται από τις αστυνομικές διευθύνσεις στην περιοχή της Θεσσαλίας το τελευταίο διάστημα, που υποτάσσεται σαφώς τόσο στις επιχειρηματικές προτεραιότητες, όσο και στις κυβερνητικές κατευθύνσεις.

Κ. Αγοραστός: «Δεν έχουμε τα τεύχη δημοπράτησης του έργου της Κοινωνικής Δομής»

Με το KarditsaLive.Net επικοινώνησε σήμερα Δευτέρα (22/2) το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σχετικά με το Κυριακάτικο (21/2) δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας για την πορεία δημοπράτησης της κατασκευής του έργου της νέας Κοινωνικής Δομής φιλοξενίας αστέγων και του κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία: "Στις 23/2 στηρίζουμε την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία"

Στις 23 Φεβρουαρίου στηρίζουμε την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία και συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας!

Σε Πολιτιστικό Κέντρο μετατρέπεται το παλιό δημοτικό σχολείο Αμπελιάς με χρηματοδότηση 151.000 ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Αμπελιάς και επανάχρηση του ως Πολιτιστικού Κέντρου», προϋπολογισμού 151.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Δημοπρατείται κλειστό δίκτυο άρδευσης για 1.100 στρέμματα μηλοκαλλιέργειας σε Μακρυράχη και Πουρί  

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Υδραυλικά έργα κλειστού δικτύου άρδευσης Δ.Δ. Μακρυράχης και Δ.Δ. Πουρίου του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου», συνολικού προϋπολογισμού 1.004.728,38 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Υ.Π.Α.: Υποχρεωτικό rapid test άφιξης για όλους τους επιβάτες από Η.Α.Ε και Ηνωμένο Βασίλειο

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για συμπληρωματική notam που θα ισχύει από σήμερα 22 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί και προβλέπει υποχρεωτικό rapid test άφιξης για όλους τους επιβάτες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς και από το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ