.
.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Νόμιμη και ηθική η διαδικασία με τις ασφαλτοστρώσεις κατά το δήμαρχο Καρδίτσας

Ενημέρωση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για το έργο των ασφαλτοστρώσεων και την προσφυγή που υποβλήθηκε από μέλη της αντιπολίτευσης, παρείχε στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (23/2) ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Η «κυβερνησιμότητα» δίχασε στη συζήτηση για το νέο εκλογικό νόμο στους ΟΤΑ

Η «κυβερνησιμότητα» ήταν το μεγάλο «αγκάθι» στη συζήτηση με τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/2) στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, με αντικείμενο το να εκφραστεί η θέση του Σώματος επί του νομοσχεδίου για το εκλογικό σύστημα στους ΟΤΑ, που βρίσκεται υπό διαβούλευση.

Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στα ορεινά της Καρδίτσας

Σεισμική δόνηση 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23.51 το βράδυ της Τρίτης (23/02) στα ορεινά της Καρδίτσας (αρχικά δόθηκε από το Γεωδυναμικό στην περιοχή της Καλαμπάκας το επίκεντρο).

Β. Τσιάκος: Καταλήγουμε στο χώρο για το Διαδημοτικό Καταφύγιο ζώων - 1.000 στειρώσεις την τελευταία 5ετία

Τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στον Σύνδεσμο Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας, με σκοπό την δημιουργία διαδημοτικού καταφυγίου ζώων επικαιροποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου.

Τρίτη (23/2): 4 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 208 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου σε τμήμα της Καρδίτσας

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 σε τμήμα της Καρδίτσας από το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για λόγους συντήρησης του δικτύου.

Υπουργείο Εσωτερικών: Στις 16 Μαΐου ο πρώτος γραπτός διαγωνισμός κτήσης ελληνικής ιθαγένειας

Για τις 16 Μαΐου 2021 έχει προγραμματιστεί ο πρώτος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από αλλογενείς αλλοδαπούς.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 54 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ