.
.

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Επιτροπή Ελέγχου: Ικανό για επανάχρηση μέρος του κτιρίου που στέγαζε το Κ.Υ. Μουζακίου

Ως σημαντική εκκρεμότητα συνεχίζει να καταγράφεται το μέλλον του κτιρίου που στεγάζονταν το Κέντρο Υγείας Μουζακίου και το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές από τον "Ιανό".

Υπ. Οικονομικών: Παράταση 75 ημερών στη λήξη των επιταγών και για τον Μάρτιο - Στην τροπολογία και η μείωση τελών για τα τουριστικά λεωφορεία

Νέα τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο της Βουλής με την οποία προτείνεται η παράταση κατά 75 ημέρες των επιταγών και τον Μάρτιο.

Βελτιώνεται ο δρόμος Φάρσαλα – Αχίλλειο – Δίλοφο

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση του έργου «Άρση επικινδυνότητας και επεμβάσεις κατόπιν αυτοψιών – τεχνικής αστυνόμευσης στο οδικό δίκτυο – υδατορέματα Δήμου Φαρσάλων μετέπειτα θεομηνίας «ΙΑΝΟΣ» αρμοδιότητας Π.Ε. Λάρισας».

Ανακοίνωση της ΣΕΠΕΘ σχετικά με την έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας με αφορμή τη σημερινή(24/2) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου θα εξεταστεί μεταξύ άλλων η εισήγηση για την έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια για το έτος 2021, ανακοίνωσε ότι:

Παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο που αφορούν στις σχέσεις γονέων-τέκνων

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας παρουσίασε στη σημερινή(24/2) συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το νέο νομοθετικό πλαίσιο που θα διέπει τις σχέσεις γονέων - τέκνων, μετά τη διακοπή της συμβίωσης των συζύγων, το διαζύγιο ή την ακύρωση του γάμου 

Προχωρά η ολοκλήρωση του παράπλευρου δικτύου της Εθνικής Οδού Λάρισας - Τρικάλων

Προχωρά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η δημοπράτηση του έργου της δεξιάς παράπλευρης οδού της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων, στο τμήμα από τον Α/Κ Ραχούλας – Μάνδρας – Αμυγδαλέας έως την Κ/Δ Μάνδρας, μήκους περίπου 2,48 χλμ.

Ε.Ο.Δ.Υ. (24/02): 28 νέοι θάνατοι και 1.913 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 8 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ