.
.
.
.
.

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Προσλήψεις και σχολικά γεύματα «ετοιμάζει» ο Δήμος Μουζακίου (+Βίντεο)

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις βγήκαν από την διαδικασία των ερωτήσεων στη σημερινή (26/2) συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου το οποίο καλωσόρισε σύσσωμο το νέο μέλος του κ. Ηλία Τρυφέρη που κάλυψε τη θέση του πρόσφατα παραιτηθέντα επικεφαλή δημοτικής παράταξης κ. Αθ. Καρύδα

Φ. Στάθης: Κατάλληλο το οικόπεδο στο Μουζάκι για το νέο Κέντρο Υγείας - Να μην κατεδαφιστεί το παλιό

Κατά την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου ο Δήμαρχος κ. Φ. Στάθης για τη συνάντηση που είχε με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζ. Ράπτη, αποκάλυψε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου αποφάνθηκε θετικά για την καταλληλότητα του οικοπέδου (Παπακωνσταντίνου) ώστε να ανεγερθεί εκεί το νέο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Τεχνικό Δελτίο 50 εκατ. Ευρώ για αποκαταστάσεις στα χωριά υπέβαλε ο Δήμος Μουζακίου

Το μείζον ζήτημα των αποκαταστάσεων ζημιών που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» μέσα στα χωριά του Δήμου Μουζακίου αναδείχθηκε στη σημερινή (26/2) συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή επιστολή κατοίκων της Οξυάς που ζητούσαν διάνοιξη αμαξωτής οδού στην θέση "Παπαδάτη", για να έχουν πρόσβαση στις κατοικίες τους.

Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές των ελάχιστων βάσεων εισαγωγής για τα ΑΕΙ

Υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως η απόφαση αναφορικά με τον ορισμό ελάχιστης και μέγιστης τιμής του συντελεστή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ως προϋπόθεση εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Σύσκεψη για την προετοιμασία των Προκριματικών Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών το Μάιο στη Λάρισα

Τεχνική σύσκεψη για την προετοιμασία των Προκριματικών Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων στις αρχές Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/2 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ