.
.

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021

Λία Ρογγανάκη: "Ένας σταθμός στη ζωή σου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου"

Μια ζωή όπως την λέμε στρωμένη, όμορφα φτιαγμένη. Με τη δουλειά ,την οικογένεια, τους φίλους. Έχεις όλο το μέλλον μπροστά και η ζωή συνεχίζεται. Τώρα που κατάφερες και έβαλες τη ζωή σου σε μια τάξη, όλα περιμένεις να κυλήσουν ομαλά. Και κάπου εκεί έρχεται η αταξία. Μια επίσκεψη στο γιατρό, μια διάγνωση και ανατρέπει τα πάντα. Καρκίνος….

Φθιώτιδα: Τρακτέρ έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο οδηγός

Τραγωδία νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (3/2) στη Λοκρίδα και συγκεκριμένα στο Γουλέμι, όταν γεωργικός ελκυστήρας με οδηγό έναν 68χρονο άνδρα, κάτοικο τη περιοχής, έφυγε σε γκρεμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Συντονίζεται πανθεσσαλικά η εστίαση - Επίκειται τηλεδιάσκεψη με Σταϊκούρα

Σε πανθεσσαλικό επίπεδο συντονίζονται πλέον οι καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής, προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματα του κλάδου και να διεκδικήσουν οργανωμένα λύσεις από την πολιτεία.

Τετάρτη (3/2): 5 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 176 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας: "Η «πανδημία» ως ευκαιρία ή … «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»"

Μέσα στη νύχτα (μεσάνυχτα Παρασκευής 29-1-) όπως ταιριάζει σε όσους σκοτεινά σκέφτονται και εν μέσω πανδημίας κατατέθηκε το νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη.

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Πύραρχος Σάββας Τσολάκης

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Πύραρχος Σάββας Τσολάκης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (03/02): 27 νέοι θάνατοι και 1151 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 13 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ