.
.

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας", στηρίζει τα δίκαια αιτήματα και τους αγώνες των βιοπαλαιστών γεωργών, κτηνοτρόφων, αλιέων

Η πανδημία του covid 19 και η πολιτική διαχείρισής της από την πλευρά της κυβέρνησης, της περιφερειακής και τοπικής διοίκησης, προσέθεσαν πρόσθετα προβλήματα για την υγεία, το εισόδημα και την απασχόληση, της πλειοψηφίας του λαού μας, αναμεσά τους και στους μικρομεσαίους γεωργούς, κτηνοτρόφους και αλιείς, που και πριν χτυπιόταν από τις αντιλαϊκές πολιτικές της Ε.Ε, των αστικών κυβερνήσεων (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ).

Παρασκευή (5/2): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και 1 σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 186 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Πέθανε ο ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμερ

Πέθανε σε ηλικία 91 έτων o διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμερ, στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όπως έκανε γνωστό η Ελέιν Τέιλορ, επί 53 χρόνια σύζυγός του.

1η πληρωμή σε επίπεδο χώρας ιδιωτικού έργου LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία της ΟΤΔ AN.KA A.E. με τα αρμόδια στελέχη του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας, ολοκληρώθηκε η 1η πληρωμή, σε επίπεδο χώρας, σε ιδιώτη επενδυτή του προγράμματος CLLD/LEADER από την περιοχή του Δήμου Παλαμά.

1η Ηλεκτρονική Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον και έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, πήρε την πρωτοβουλία για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), με στόχο την περιβαλλοντικη, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα από διασταύρωση παλιού δρόμου Μεσενικόλα έως αυχένα Τσαρδάκι

Με σημερινή (5/2) απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχου Θωμά Καρανάσιου και μετά από σχετικό αίτημα της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και για όσο διάστημα απαιτηθεί, στην Επαρχιακή Οδό 2, για εργασίες αποκατάστασης ζημιών, από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Χαρδαλιάς: Τα νέα περιοριστικά μέτρα για τις περιοχές που βρίσκονται στο "κόκκινο"

Με καθυστέρηση λόγω της πολύωρης συνεδίασης της επιτροπής των λοιμοξιολόγων ξεκίνησε η καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής(5/2) για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας, στην οποία ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του ιού.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ