.
.

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για τον ανασχεδιασμό του τουρισμού

Συνάντηση εργασίας παρουσία της Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Β. Λοΐζου και του Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρ. Τριαντόπουλου,  του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κ. Νούσιου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα την Κυριακή (7/2) με οικοδεσπότες το Δήμαρχο Παν. Νάνο την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, τον αντιδήμαρχο κ. Τσιαμαντά και τον γραμματέα του Δήμου κ. Β. Μπράντζο.

Yπαίθρια διαμαρτυρία κυνηγών και κυνόφιλων στο «Παλέρμο» κατά απαγόρευσης της κυνηγετικής δραστηριότητας (+Φώτο +Βίντεο)

Με μια σειρά από πρωτότυπες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε υπαίθριους αθλητικούς χώρους, οι κυνηγοί και οι κυνόφιλοι της Καρδίτσας διαμαρτύρονται έντονα για τη συνέχιση της απαγόρευσης του κυνηγιού στην περιοχή μας και σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Ε.Ο.Δ.Υ. (07/02): 21 νέοι θάνατοι και 733 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: "Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων"

Θέμα: Ν. 4692/2020 και Υπουργική απόφαση «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο».

Αστ. Βασιλάκος: "Αδιανόητα...όσα συμβαίνουν στο Κ. Υγείας Μουζακίου"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Στη θλιβερή και παρακμιακή εικόνα της πτέρυγας του Κ. Υγείας Μουζακίου η οποία έπεσε λόγω Ιανού! προστέθηκαν μετά από πέντε (5)μήνες !!! «μυστήριες, ανήκουστες, αντιφατικές  και ακατανόητες αποφάσεις της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ