.
.

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021

Ετοιμάζεται πρόταση στο "Αντ. Τρίτσης" για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Ζώων - Φιλοζωϊκές: Ανάγκη καλλιέργειας φιλοζωϊκής παιδείας και εκτεταμένων ελέγχων!

Στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης του χρόνιου μείζονος προβλήματος των αδέσποτων ζώων στην Καρδίτσα και γενικότερα στο Νομό μας, προχωράει ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεννόηση και συνεργασία με τους άλλους έξι Δήμους.

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση στους Δήμους Μουζακίου και Αργιθέας

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν τις απογευματινές - βραδινές ώρες σήμερα Δευτέρα (8/2) περιοχές της Π.Ε. Καρδίτσας εξαιτίας των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Κάλεσμα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10/2

Με τα 30 εκατομμύρια να ανοίξουν οι σχολές! Όχι σε αστυνομία και διαγραφές! - Απαντάμε στα σχέδια της κυβέρνησης με Συλλαλητήριο την Τετάρτη 10/02 στις 6:00 μμ, στην Κεντρική Πλατεία Καρδιτσας.

Τρία έργα αποκαταστάσεων ζημιών από τον "Ιανό" ύψους 3,1 εκατ. ευρώ πέρασαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας

Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας ήρθαν την περασμένη Παρασκευή (5/2) τρία έργα αποκατάστασης ζημιών από τον "Ιανό" που θα ανατεθούν σε εργολάβους με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

e-ΕΦΚΑ: Πληρωμή 40 εκ. € σε 63.207 κληρονόμους α’ βαθμού των θανόντων συνταξιούχων

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνει την πρώτη πληρωμή των μειώσεων της περιόδου Ιουνίου 2015 – Μαΐου 2016 στους δικαιούχους - κληρονόμους συνταξιούχων α΄ βαθμού χωρίς διαθήκη που υπέβαλαν ηλεκτρονικά και οριστικοποίησαν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση/αίτηση.

Ε.Ο.Δ.Υ. (08/02): 25 νέοι θάνατοι και 638 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ