.
.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Στηρίζουμε – συμμετέχουμε στη συγκέντρωση της Τετάρτης"

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΚ χαιρετίζει τα μαζικά συλλαλητήρια φοιτητών – εκπαιδευτικών και νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης

Αίτημα της "Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας" για έκτακτη σύγκληση του Π.Σ. για να συζητηθεί το νομοσχέδιο για το εκλογικό σύστημα σε περιφέρειες και δήμους

Αίτημα  για έκτακτη σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, με μοναδικό θέμα την τοποθέτηση του επί του Ν/Σ για το εκλογικό σύστημα στις περιφέρειες και δήμους κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Δήμος Καρδίτσας: Υπεγράφη η πρώτη απόφαση για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε σήμερα Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Δήλωση εκ των δωρητών της μελέτης της Παλιάς Ηλεκτρικής Καρδίτσας Αναστ. Μπρακατσούλα

Στις 26/1/2021 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας παρέλαβε και ενέκρινε τη μελέτη εφαρμογής του έργου για την αποκατάσταση του κτιρίου της Παλιάς Ηλεκτρικής Καρδίτσας και τη μετατροπή του σε πνευματικό κέντρο.

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις 802 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τρίμηνης διάρκειας

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2020-2021 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές:

Διάγγελμα Πρωθυπουργού: Κλειστά σχολεία και λιανεμπόριο στην Αττική από το πρωί της Πέμπτης (11/2)

Τη λήψη επιπλέον μέτρων στην Αττική για τον περιορισμό της πανδημίας γνωστοποίησε με διάγγελμα του ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης το απόγευμα της Τρίτης (9/2)

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ