.
.
.
.

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

32 κατοικίες (!) κρίθηκαν μη κατοικήσιμες σε χωριά του Δήμου Παλαμά

Συνεχίζονται καθημερινά οι αυτοψίες από τεχνικά κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών σε χωριά του Δήμου Παλαμά που επλήγησαν από το μεγάλο σεισμό που συνέβη στην περιοχή της Ελασσόνας.

Τετάρτη(10/3): 1.575 κατοικίες έχουν κριθεί προσωρινά μη κατοικήσιμες στους Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτήρια των πληγεισών περιοχών στους Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου.

Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη (10/3) η υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  ανακοίνωσε ότι από 10/3/2021, για τον μήνα Μάρτιο ή μέρος αυτού, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις – εργοδότες για υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Δήμος Καρδίτσας: Συνέχεια με τηλεκπαίδευση για τα σχολεία με πληγές από το σεισμό

Με τηλεκπαίδευση θα συνεχίσουν και αύριο Πέμπτη 11 Μαρτίου τα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας που παρουσίασαν προβλήματα από τον σεισμό, αφού σήμερα δεν έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι από κλιμάκια των Κτιριακών Υποδομών.

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/03): 43 νέοι θάνατοι και 2.633 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 11 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ