.
.
.
.

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021

Πρωτοβουλία Αργιθεατών: Καταληκτική ανακοίνωση προς όλους τους Αργιθεάτες

Με την παρούσα, γνωστοποιείται η ολοκλήρωση της κατάρτισης της ενιαίας κατάστασης υπογραφών που συγκεντρώθηκαν επί τη βάσει του «Ψηφίσματος Εναντίωσης Αργιθεατών» και η αποστολή του υπογεγραμμένου πλέον εντύπου προς τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Στα 89 τα προσωρινά μη κατοικήσιμα σπίτια στο Δήμο Παλαμά - Άλλα 7 βρέθηκαν σήμερα Σάββατο (13/3)

Συνεχίστηκαν σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου οι αυτοψίες σε σπίτια και άλλα κτήρια στον Δήμο Παλαμά και αυξήθηκε ο αριθμός των προσωρινά μη κατοικήσιμων οικιών σε 89.

Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας: «Η κυβερνητική υποσχεσιολογία – εμπαιγμός- μένει στα χαρτιά»

Σε μια προσπάθεια αποτίμησης των δύο επισκέψεων του πρωθυπουργού  στο νομό μας τους τελευταίους πέντε μήνες με αφορμή τις καταστροφές του Ιανού στις αγροτικές καλλιέργειες,  εύλογα μας δημιουργείται μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με όσα ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ενώπιων των Καρδιτσιωτών.

Προβληματισμός για τις νέες πέτρες που αποκολλήθηκαν από το μισογκρεμισμένο κτίριο της Παλιάς Ηλεκτρικής στη Δημοτική Αγορά (+Φώτο)

Οι συχνοί και μεγάλης ισχύος σεισμοί που γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας έχουν δημιουργήσει ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο ο Δήμος Καρδίτσας θα πρέπει να αντιμετωπίσει μέχρι τουλάχιστον να ηρεμήσει ο Εγκέλαδος!

Τάσος Τσιαπλές: "Η αντισεισμική θωράκιση, είναι επιτακτική ανάγκη"

Τόσο ο μεγάλος σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ στις 3/3/2021, όσο και οι δεκάδες που έγιναν και συνεχίζονται στην περιοχή ανάμεσα στους δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου, που προκάλεσαν πολύ μεγάλες υλικές ζημιές σε σπίτια, δημόσια κτίρια, επιχειρήσεις, στο οδικό δίκτυο και σε υποδομές, αναδείχνει πιο έντονα την ανάγκη της αντισεισμικής θωράκισης της Θεσσαλίας και όλης της χώρας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (13/03): 52 νέοι θάνατοι και 2.512 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 23 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ