.
.
.
.
.

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Σύλλογοι Παλαμά: "Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους στο Αμούρι Ελασσόνας"

Σε μια συμβολική κίνηση έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους κατοίκους του χωριού Αμούρι Ελασσόνας, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 προβήκαμε -με πρωτοβουλία του Σ.Ε.Α. Παλαμά- η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά και ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά.

Με συνολικά 109 προσωρινά μη κατοικήσιμες οικίες ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στο Δ. Παλαμά

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 14 Μαρτίου οι αυτοψίες(413 συνολικά) των Πρωτοβάθμιων Επιτροπών στον Δήμο Παλαμά με τον αριθμό των οικιών που κρίθηκαν προσωρινά μη κατοικήσιμες να «κλειδώνει» στις 109.

Ε.Ο.Δ.Υ. (14/03): 53 νέοι θάνατοι και 1.626 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 7 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών σχετικά με αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συνεδρίασε για να εξετάσει το θέμα που προέκυψε με αναφορές για μεμονωμένα περιστατικά θρομβοεμβολικών επεισοδίων σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Δήμος Καρδίτσας: Κλειστοί από την Τρίτη 16 Μαρτίου και οι Παιδικοί σταθμοί

Μετά τις νέες αποφάσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την πανδημία, η Δημοτική αρχή Καρδίτσας γνωστοποιεί ότι οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί από την Τρίτη 16 Μαρτίου και μέχρι την άρση της σχετικής κυβερνητικής απόφασης.

Άπραγοι έφυγαν όσοι περιμέναν για rapid test την Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία - Από Τρίτη (16/3) η συνέχεια

Δεν πραγματοποιήθηκαν rapid tests σήμερα Κυριακή 14 Μαρτίου (παρότι υπήρχε σχετική ανακοίνωση από την Περιφέρερεια Θεσσαλίας χθες) στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και ορισμένοι συμπολίτες που έσπευσαν στο προκαθορισμένο σημείο έφυγαν άπραγοι.

Εστίαση: Απογοητευμένοι οι επιχειρηματίες της Καρδίτσας - Αυξάνονται take away και delivery

Κάθε μέρα και χειρότερα γίνονται τα πράγματα για τον κλάδο της εστίασης στο νομό Καρδίτσας, με τους επιχειρηματίες που ασχολούνται με αυτόν να δηλώνουν τουλάχιστον απογοητευμένοι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ