.
.
.
.
.

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

«Στα σκαριά» σχέδιο αναβάθμισης της Πλατείας Δικαστηρίων, μετατροπή της Υψηλάντου σε ήπιας κυκλοφορίας και ποδηλατόδρομου στην Ιεζεκιήλ

Σε επαφή με τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκεται ο Δήμος Καρδίτσας ο οποίος επιδιώκει την επικαιροποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.), προκειμένου να υλοποιήσει παρεμβάσεις αναβάθμισης της Πλατείας Δικαστηρίων, μετατροπή της οδού Υψηλάντου σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας και δημιουργίας ποδηλατόδρομου στην οδό Ιεζεκιήλ.

Κλήρωσε για τα Play Off της Super League

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/3) η κλήρωση των playoffs της Super League με τη συμμετοχή των έξι πρώτων ομάδων της κανονικής περιόδου και συγκεκριμένα των Ολυμπιακού, Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Αστέρα.

Εμβόλιο Astrazeneca: Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία ανέστειλαν προσωρινά τους εμβολιασμούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού. Κι αυτό καθώς μετά τη Γερμανία ανέστειλαν τη χρήση του η Γαλλία και η Ιταλία…

Ε.Ο.Δ.Υ. (15/03): 46 νέοι θάνατοι και 1.134 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 13 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Συστήνεται Ειδική Επιτροπή Επικινδύνως Ετοιμόρροπων (Ε.ΕΠ.ΕΤ.) κτιρίων από το Υ.Π.ΕΝ.

Με νομοθετική ρύθμιση που αναμένεται να φέρει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σύντομα, συστήνεται Ειδική Επιτροπή Επικινδύνως Ετοιμόρροπων (Ε.ΕΠ.ΕΤ.) κτιρίων με αποκλειστικό αντικείμενο την αυτοψία και τη λήψη απόφασης για την  κατεδάφιση όσων κτισμάτων κρίνονται ότι είναι επικινδύνως ετοιμόρροπα.

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ έως τις 19 Μαρτίου

Την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 400 ευρώ σε περίπου 45.000 δικαιούχους ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες περιλαμβάνει  -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 16-19 Μαρτίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ