.
.
.
.

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

Συμμετέχει στην κινητοποίηση των πληγέντων από τον "Ιανό" το "Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας"

To Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας - Για υγεία, ζωή και ελευθερία , συμμετέχει και καλεί την ΤΡΙΤΗ 23/3 18:30 στην ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στην κινητοποίηση των επιτροπών πληγέντων Καμινάδων & Αλιάκ Μαχαλά.

Χρ. Κατσαβριά: "Απροστάτευτοι στον ...υιό - Υγεία και κοινωνία στο απόσπασμα"

Ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας, η κυβέρνηση της ΝΔ απέτυχε παταγωδώς, από ιδεοληψία, στη διαχείρισή της και έχει δημιουργήσει τα θεμέλια μιας νέας βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Σε αναμονή πρωτοβάθμιων επιτροπών 250 κτίρια στον Δήμο Παλαμά - 4 σπίτια πάνε προς κατεδάφιση

Έγγραφο προς το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να επιστρέψουν πρωτοβάθμιες επιτροπές στον Δήμο Παλαμά, απέστειλε σήμερα Δευτέρα, 22 Μαρτίου, ο δήμαρχος Γιώργος Σακελλαρίου.

Στηθαία και ρυθμιστικές πινακίδες τοποθετούνται στο οδικό δίκτυο της Καρδίτσας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Βελτίωση σήμανσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας στο επαρχιακό – εθνικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 240.000 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Επαρχιακής Οδού Κλοκοτού Ν. Τρικάλων – Μαραθέας Ν. Καρδίτσας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Κλοκοτού Ν. Τρικάλων – Μαραθέας Ν. Καρδίτσας και συγκεκριμένα στο ύψος της γέφυρας Κλοκοτού (για απόσταση περίπου είκοσι -20- μέτρων), λόγω ύπαρξης μεγάλου όγκου υδάτων στο οδόστρωμα.

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Πολιτική συνοχής της Ε.Ε.- Η επίδρασή της στη Θεσσαλία»

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Θεσσαλίας Europe Direct, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Πολιτική συνοχής της Ε.Ε.- Η επίδρασή της στη Θεσσαλία» την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.00-13.00.

Νέα μηχανήματα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με χρηματοδότηση 487.000 ευρώ

Με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενισχύεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να αντεπεξέλξει στις αυξημένες ανάγκες διαχείρισης των περιστατικών με covid-19.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ