.
.
.
.

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

Προβληματισμός για τα πλημμυρικά φαινόμενα στο Δ.Σ. Παλαμά – Πρόταση αιτήματος να ανοίξουν τα καταστήματα λόγω «Ιανού»!

Έντονος προβληματισμός εκφράστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά κατά την έναρξη του και στη διαδικασία των ερωτήσεων, για τα νέα πλημμυρικά φαινόμενα του περασμένου Σαββατοκύριακου 20 – 21 Μαρτίου, κατά το οποίο λόγω των συνεχών και έντονων βροχοπτώσεων τα ποτάμια «φούσκωσαν» ξανά και πολλές εκτάσεις με καλλιέργειες καλαμποκιού τριφυλλιού, ψυχανθών καλύφθηκαν με νερά και λάσπες προκαλώντας καταστροφές.

Στ. Πέτσας σε Γ. Σακελλαρίου για αρδευτικά τέλη και μείωση ενοικίων δημοτικών χωραφιών: Τα χρήματα τελείωσαν!!!

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα αποκάλυψε σήμερα (Τετάρτη 24/3) στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, ο Δήμαρχος κ. Γ. Σακελλαρίου,

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για τη μη πραγματοποίηση συνεδρίασης του Π.Σ., για τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, στις 2 Φλεβάρη 2021 κατέθεσαν έγγραφο αίτημα προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, ζητώντας να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα το νομοσχέδιο για τον εκλογικό νόμο για Περιφέρειες και Δήμους που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.

Γ. Σακελλαρίου σε Δ.Σ. Παλαμά: Οι αιτήσεις για έλεγχο σε κτίρια από τους σεισμούς έφθασαν τις 900!

Την έκπληξη του υπουργείου Υποδομών για το μεγάλο αριθμό των αιτήσεων που κατατέθηκαν στον Δήμο Παλαμά για διενέργεια ελέγχων σε σπίτια και άλλα κτίρια από τις Τεχνικές Επιτροπές, μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σήμερα Τετάρτη (24/3) το βράδυ, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου.

70,4 εκ. ευρώ πιστώνονται την Τετάρτη 24/3 σε δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 5/6 και σε ιδιοκτήτες ακινήτων

Πιστώνονται σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.619 δικαιούχων του 6ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 53,5 εκατ. ευρώ.

Αποκαθίσταται το Σχολείο του Ρήγα Φεραίου στη Ζαγορά

Την αποκατάσταση του φημισμένου Ελληνομουσείου Ζαγοράς, του σχολείου όπου φοίτησε ο εθνομάρτυρας και πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Ρήγας Φεραίος, δρομολογεί το Υπουργείο Εσωτερικών και η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με το Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου.

11 θετικά rapid tests στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και στο χώρο της εμποροπανήγυρης την Τετάρτη(24/3)

Στα σημερινά (Τετάρτη 24/3) rapid tests στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και στο χώρο της εμποροπανήγυρης ελήφθησαν συνολικά 438 δείγματα και βρέθηκαν 11 θετικά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ