.
.
.
.

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Στις σεισμόπληκτες περιοχές του δήμου Τυρνάβου το Σάββατο(6/3) ο Αλέξης Τσίπρας

Στις σεισμόπληκτες περιοχές του δήμου Τυρνάβου αναμένεται να βρεθεί αύριο Σάββατο 6 Μαρτίου ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας για να δει από κοντά το μέγεθος του προβλήματος και για να συζητήσει με τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τα αιτήματά τους.

Παρασκευή 5/2: Σχεδόν 600 κτίρια έχουν κριθεί μη κατοικήσιμα στους Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου

Συνεχίζονται και σήμερα, Παρασκευή 5 Μαρτίου, οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και Δημόσια κτίρια των πληγεισών περιοχών στους Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου.

Σταϊκούρας: 122 εκατ. ευρώ αναμένεται να πιστωθούν τις επόμενες ώρες σε 123.869 δικαιούχους της Επιστρεπτέας 6

Τις επόμενες ώρες στους τραπεζικούς λογαριασμούς συνολικά 123.869 επιπλέον δικαιούχων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6 αναμένεται να πιστωθούν συνολικά περίπου 122 εκατ. ευρώ όπως επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης που πραγματοποιεί η ΕΣΕΕ, με θέμα: «Ιδιωτικό Χρέος και Πανδημική Κρίση».

Χαρδαλιάς: Αναστέλλεται η ένταξη της ΠΕ Λάρισας στο "βαθύ κόκκινο" - Διευκρινήσεις για ΚΤΕΟ, γάμους

Την αναστολή της ένταξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας στις περιοχές που χαρακτηρίζονται στον επιδημιολογικό χάρτη με "βαθύ κόκκινο" ανακοίνωσε ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής(5/3) για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (05/03): 32 νέοι θάνατοι και 2.215 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 12 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ