.
.
.
.

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στη μνήμη του ηρωικού αγώνα των εργατριών της Νέας Υόρκης το 1857, έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων ως μέρα σύμβολο του αγώνα των γυναικών σε κάθε δικαίωμα στην εργασία, στην κοινωνία, στην οικογένεια.

Σπ. Λάππας: "8 Μαρτίου 2021: Σπάμε τη σιωπή ενάντια στην έμφυλη βία και την πατριαρχία - Τιμούμε τους αγώνες των γυναικών και τους δυναμώνουμε μαζί τους"

Την 8η Μάρτη τιμούμε τους αγώνες των γυναικών για την ισότητα των φύλων, για ίσα δικαιώματα σε όλους τους τομείς, ελευθερία από την πατριαρχία και την κυριαρχία των ρόλων που αυτή επιβάλλει.

Μαλαματένια Μπουραζάνη: "8 Μαρτίου: Θυμόμαστε και δεν ξεχνάμε αυτές τις γυναίκες που πάλεψαν για τα δικά μας δικαιώματα"

Η 8η Μαρτίου καθιερώθηκε ως ημέρα της γυναίκας όχι σαν γιορτή αλλά ως ημέρα μνήμης, για όλες εκείνες τις γυναίκες που έδωσαν σκληρούς αγώνες για τα αυτονόητα δικαιώματά τους, πολλά πολλά χρόνια πριν.

Ανακοίνωση από το Στέκι Αλληλεγγύης Πλημμυροπαθών Καρδίτσας

Το στέκι αλληλεγγύης πλημμυροπαθών Καρδίτσας που απαρτίζεται από το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας , συνδικάτο οικοδόμων Καρδίτσας ,σύλλογος γυναικών Καρδίτσας και συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας, κάνει την αλληλεγγύη πράξη καθώς βιώσαμε από πρώτο χέρι την ανάγκη βοήθειας μετά τη καταστροφική πλημμύρα του Σεπτέμβρη.

Χρ. Κατσαβριά: «8 Μάρτη: Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας» - Μια αντίσταση και ένας αγώνας χωρίς ημερομηνία λήξης

8 Μάρτη, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Ημέρα συμβολική, για να τιμούμε και να θυμόμαστε όλες εκείνες τις γυναίκες που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κάθε αγώνα και διεκδίκησαν δικαιώματα και ελευθερίες.

Σύλλογος Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας: "Στρέφοντας τον φακό στους γονείς: Το μαζί είναι ανάγκη να ζει σε όλες τις εκφάνσεις του"

Η επίσημη διάγνωση αυτισμού ενός παιδιού αποτελεί έναν βιογραφικό σταθμό στην πορεία κάθε γονέα. Το γεγονός αυτό αποτελεί ορόσημο πολλών αλλαγών στην καθημερινότητά  τους, οι οποίες επηρεάζουν ολόκληρη την οικογένεια.

Τριαντόπουλος σε Μαρκινό: Υπεγράφη η απόφαση εκταμίευσης 2 εκατ. Ευρώ για τους Τ.Ο.Ε.Β. του ν. Καρδίτσας

Μία σημαντική εξέλιξη είχαμε χθες Σάββατο (6/3), κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρ. Τριαντόπουλου για ακόμη μια φορά στην Καρδίτσα, ο οποίος όπως γράψαμε, εκτός της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, συναντήθηκε για σύντομο χρόνο και με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Αθ. Μαρκινό.

Στις περιοχές της Π.Ε. Λάρισας που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο τη Δευτέρα (8/3) ο Κ. Καραμανλής

Στο νομό Λάρισας και ειδικότερα στην περιοχή που χτυπήθηκε από τους σεισμούς θα βρεθεί τη Δευτέρα 8 Μαρτίου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ