.
.
.
.

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Πρόταση στο «Α. Τρίτσης» για «πράσινες γωνιές» σε Προάστιο, Ιτέα και «πράσινο σημείο» στον Παλαμά για τα βιοαπόβλητα

Σε ενημέρωση που έκανε σήμερα Τρίτη (9/3) το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά -μέσω τηλεδιάσκεψης- ο Δήμαρχος κ. Γ. Σακελλαρίου για τον ετήσιο απολογισμό της ΠΑΔΥΘ (όπου συμμετέχει ως μέτοχος ο Δήμος) του 2020 και για τον προγραμματισμό της Εταιρίας για το 2021,

Γ. Σακελλαρίου στο Δ.Σ.: Πάνω από 200 αιτήσεις για έλεγχο σπιτιών στο Δήμο Παλαμά

Σε αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες που έκανε ο Δήμος Παλαμά αμέσως μετά τον μεγάλο σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, προχώρησε σήμερα (9/3) το βράδυ στη διάρκεια της συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και το ΕΤΑΣ για τον ξαφνικό χαμό του Κώστα Τσόλα

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου των περιοχών Λάρισας, Αμπελώνα και Τυρνάβου, Κώστα Τσόλα, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

1.424 κατοικίες έχουν κριθεί μέχρι σήμερα(9/3) προσωρινά μη κατοικήσιμες στους Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου

Συνεχίζονται και σήμερα, Τρίτη, 9 Μαρτίου οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από τους 130 μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτήρια των πληγεισών περιοχών στους Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ