.
.
.
.

Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (31/3) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης"

 O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου <<Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ>> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τετάρτη 31-3-2021 διενήργησε την πρώτη   προγραμματισμένη για το 2021 εθελοντική αιμοληψία  για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας.

44.593 αιτήσεις υποβλήθηκαν για την προκαταβολή σύνταξης

Ολοκληρώθηκε χθες, 31 Μαρτίου 2021, η υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση προκαταβολής σύνταξης σε ασφαλισμένους που έχουν υποβάλει αίτηση απονομής σύνταξης γήρατος, αναπηρίας ή θανάτου και δεν λαμβάνουν προσωρινή σύνταξη.

Νέα δράση, προϋπολογισμού 330 εκατ. ευρώ, μέσω ΕΣΠΑ για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις εστίασης

Νέα δράση, προϋπολογισμού 330 εκατομμυρίων ευρώ, για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις εστίασης με σκοπό την αγορά πρώτων υλών για τους 2-3 πρώτους μήνες επανεκκίνησης της λειτουργίας τους, θέτει σε εφαρμογή το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για τις αποκαταστάσεις στην Ι.Μ. Παναγίας Γαλακτοτροφούσας στην Ανθούσα του Δήμου Μετεώρων

Αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρά ο προσυμβατικός έλεγχος για το έργο της συντήρησης και αποκατάστασης του καθολικού  και των λοιπών κτιρίων της Ιεράς Μονής Παναγίας Γαλακτοτροφούσας στην Ανθούσα του Δήμου Μετεώρων.

Ε.Ο.Δ.Υ. (01/04): 67 νέοι θάνατοι και 3.491 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 33 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ