.
.
.
.
.

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Αίγυπτος: Βρέθηκαν τάφοι της εποχής πριν από τους Φαραώ

Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι που εργάζονται στο Δέλτα του Νείλου ανακάλυψαν δεκάδες σπάνιους προδυναστικούς τάφους που ανάγονται στην περίοδο πριν από τα βασίλεια των Φαραώ στην Αίγυπτο πριν από περισσότερα από 5.000 χρόνια.

Δ. Γαγάτσης: Κλειδώνει η πλατφόρμα των self-test Σαββατοκύριακα και αργίες

Από το Μεγάλο Σάββατο και για όλα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες που θα ακολουθήσουν, η πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα self-test θα κλειδώνει και θα ανοίγει την επόμενη εργάσιμη.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην αγορά ενόψει του Πάσχα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην αγορά από τα κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, με στόχο την προστασία των καταναλωτών και του υγιούς ανταγωνισμού.

Σύσκεψη στη Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων από τους συνεχόμενους παγετούς

Σύσκεψη συνεργασίας με τους εκπροσώπους των αγροτών και κτηνοτρόφων που υπέστησαν πρωτόγνωρες ζημιές από τους πέντε συνεχόμενους παγετούς, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας στη Λάρισα, υπό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με τη συμμετοχή της Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνας Καλογήρου και του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου, παρουσία Αντιπεριφερειαρχών και Δημάρχων της Π.Ε. Λάρισας.

Χαρδαλιάς: Κατεβαίνει επίπεδο (κόκκινο) ο Δήμος Καρδίτσας- Με κωδικό 6 η μετακίνηση για την εστίαση

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου(κόκκινο) κατέβηκε ο Δήμος Καρδίτσας όπως ανακοίνωσε o υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς  κατα τη διάρκεια της σημερινής (28/4) ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα. 

Γ' Εθνική: "Πεντάρα" από την Αναγέννηση στο ΔΑΚ - Ισοπαλία εκτός ο Ατρόμητος και ήττα για τον Α.Ο. Σελλάνων

Εμβόλιμη αγωνιστική δράση είχαμε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (28/4) στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και τον 3ο όμιλο με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ