.
.
.
.

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Νεκρό νεογέννητο κοριτσάκι στον Τύρναβο

Την τελευταία του πνοή στο νεογνολογικό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το Κ.Υ. Τυρνάβου άφησε σήμερα ένα κοριτσάκι βρέφος μόλις 7 ημερών σκορπίζοντας θλίψη στην περιοχή.

Άλλο ένα αιολικό πάρκο προχωρά στα όρια των Δήμων Καρδίτσας & Σοφάδων

Άλλη μια εταιρεία έλαβε μέσα σε λίγες ημέρες βεβαίωση παραγωγού για αιολικό πάρκο, αυτή τη φορά στα όρια των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων (προηγήθηκε βεβαίωση παραγωγού για αιολικό στα όρια των Δήμων Αργιθέας - Μουζακίου).

Το Υπαίθριο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Δ. Λίμνης Πλαστήρα και άλλα 2 έργα στη Θεσσαλία εγκρίθηκαν από το "Αντώνης Τρίτσης"

Τρία νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,9 εκατομμυρίων ευρώ ενέκρινε για την Θεσσαλία η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» που συνεδρίασε σήμερα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Θεμιστοκλέους: Το τελευταίο 10ημερο του Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στις ηλικίες 30-44

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου και ανά πενταετία θα ανοίξουν τα ραντεβού για όλα τα εμβόλια, πρώτα στην ηλικιακή ομάδα 40 – 44, στη συνέχεια για τους 35 – 40 και ακολούθως για τους 30 - 34, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατα τη διάρκεια της σημερινής(10/5) ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην χώρα μας και το εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία». 

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/05): 60 νέοι θάνατοι και 1.904 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 9 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δημ. Παπακώστας: "Θεσσαλικά Βραγκιανά : Σταθερά στον δρόμο της οικοανάπτυξης!"

Η κοινότητα Βραγκιανών Αχελώου ( έδρα του πάλαι ποτέ Καποδιστριακού Δήμου Αχελώου-Καρδίτσας Θεσσαλίας) είναι η πρώτη Δημογραφικά σε ολόκληρη την ορεινή περιοχή του νέου Καλλικρατικού Δήμου Αργιθέας (372.000 στρέμματα).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ