.
.
.

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Τι γίνεται με τις τεράστιες και ανεξέλεγκτες αμμοχαλικοληψίες στον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι;

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών της περιοχής Μουζακίου που έχουν τεθεί υπόψη και της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή τις εργασίες αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιούργησε ο ΙΑΝΟΣ στον Πάμισο ποταμό και στις Κοινότητες Γελάνθης και Μουζακίου, γίνονται μεγάλες και ανεξέλεγκτες αμμοληψίες.

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: «Ο Ιανός, η Καρδίτσα και η Οδύσσεια της αλληλεγγύης»

Επτά μήνες από το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού στην Καρδίτσα μια βαθιά κρίση, σαν μέγγενη, συνθλίβει τις οικογένειες της Καρδίτσας, τις επιχειρήσεις μας και ρηγματώνει τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της πόλης μας και του νομού μας.

Γιώργος Τσιτσιμπής: "Μπορεί να κερδηθεί η φετινή σχολική χρονιά;"

Όλοι μιλάνε για μια δύσκολη, κουτσουρεμένη, προβληματική, σίγουρα περίεργη σχολική χρονιά. Μια χρονιά, που παρόλο το φιλότιμο των αβοήθητων εκπαιδευτικών, βαίνει προς το τέλος της, όχι όμως και της ολοκλήρωσής της. Μάλιστα, προέρχεται από μια δύσκολη περσινή χρονιά.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 23 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Ανοίγει την Τετάρτη (12/5) η πλατφόρμα του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού

Από αύριο Τετάρτη 12 Μαΐου οι καλλιτέχνες- επαγγελματίες της  τέχνης και του πολιτισμού που είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έως και την 10/1/2021 και είναι  δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μπορούν να υποβάλλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τον μήνα Μάρτιο 2021.

Το Π.Τ. Θεσσαλίας του Ο.Ε.Ε. για την διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. παρουσία των Αλ. Τζιούρη και Αικ. Παπανάτσιου

Η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), κατά τη χθεσινή (Δευτέρα 10/05/2021), συνεδρίαση της, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-presence.gov, δέχτηκε δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις.

Οι Φίλοι Σιδηροδρόμου Τρικάλων & Καρδίτσας για τη σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα - Σιάτιστα - Κοζάνη

Με την ευκαιρία της αναζωπύρωσης τελευταία της συζήτησης για τον σιδηρόδρομο στην γειτονική μας περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, θεωρούμε πως είναι η ώρα να τεθεί για άλλη μια φορά επιτακτικά και από τη δική μας πλευρά το θέμα της σιδηροδρομικής σύνδεσης των δύο περιφερειών με την κατασκευή επιτέλους της γραμμής Καλαμπάκας - Σιάτιστας - Κοζάνης και Σιάτιστας - Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής.

Δοκιμές σε Διυλιστήριο και νέο δίκτυο ύδρευσης Σμοκόβου για να πάει πόσιμο νερό ανατολικά του Ν. Καρδίτσας! (+Φώτο)

Στο τελικό στάδιο λειτουργίας του εισήλθε πλέον το μεγάλο έργο ύδρευσης της ανατολικής πλευράς του Νομού Καρδίτσας από τη λίμνη Σμοκόβου με κόστος που φτάνει στα 42 εκατ. ευρώ.

Δημοτική Αρχή Καρδίτσας: "Ψεύδη, μένος και απειλές από την κ. Μπακαλάκου εναντίον της Δημοτικής αρχής"

Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Σύμβουλος κ Σ. Μπακαλάκου εκτοξεύει σε εκτενές κείμενό της ψεύδη, μένος και απειλές εναντίον της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ