.
.
.
.
.

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Πέμπτη (13/05): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 248 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση τριών ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Πέμπτη 13 Μαΐου.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (14/5 & 17-21/5) σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος την Παρασκευή 14 Μαΐου καθώς και από Δευτέρα 17 έως και Παρασκευή 21 Μαΐου και ώρες 07.00 έως 15.00 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Ανακοίνωση - καταγγελία του Α.Ο. Σελλάνων για τον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες μίας φαρσοκωμωδίας που απέφερε –κακώς και αντικανονικά- μόνο την προσωρινή διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΑΟ Σελλάνων την Κυριακή 12/5.

Το Σάββατο 15 Μαΐου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Χριστοδούλου

Τελούμε τo Σάββατο 15 Μαΐου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Καρδιτσομαγούλας Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και Παππού Σπυρίδωνα Στυλ. Χριστοδούλου.

Ανακοινώθηκε ο αριθμός εισακτέων στα ΑΕΙ και οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής - 590 φοιτητές και φέτος στα τμήματα της Καρδίτσας

Τον αριθμό των εισακτέων στα Πανεπιστήμια ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου 2021 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

“Αδιαφορία” που πληρώνει

Το webfreebets.com παραμένει και σήμερα στην Ιβηρική, αλλά πλησιάζει στον Ατλαντικό και την Πορτογαλία. Σκοπός μας να εκμεταλλευτούμε την χαλαρότητα των ομάδων που αγωνίζονται σήμερα και να βρούμε τα σημεία που έχουν στοιχηματική αξία και μπορούν να πολλαπλασιάσουν τα πονταρίσματά μας.

Δ. Γαγάτσης: Παραλαβή self-test για εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα από 13 έως 19/5

Δύο δωρεάν self test έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, από τα φαρμακεία του νομού μας, από σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Οι ημερομηνίες πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2021

Ο e-ΕΦΚΑ στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, αποφάσισε σήμερα (13/5) στη συνεδρίαση του Δ.Σ. το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμών για τις αποδοχές του Ιουνίου:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ