.
.
.
.
.

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Καρδίτσα: Συγκέντρωση και αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο (+Φώτο +Βίντεο)

Για άλλη μία φορά διοργανώθηκε στην Καρδίτσα δυναμική κινητοποίηση διαμαρτυρίας ενάντια στον νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Συνελήφθη άνδρας στον Τύρναβο με ποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης

Συνελήφθη σήμερα Παρασκευή (14/5) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας για την 15η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Ορθοδοντικής Υγείας

Από το 2017, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ορθοδοντικών (W.F.O.) έχει ανακηρύξει την 15η Μαΐου ως «Παγκόσμια Ημέρα Ορθοδοντικής Υγείας», μία ημέρα που οι ορθοδοντικοί σε όλον τον κόσμο εορτάζουν και τονίζουν την ανάγκη και τη σημασία της ορθοδοντικής στη γενική υγεία.

Ε.Ο.Δ.Υ. (14/05): 56 νέοι θάνατοι και 2.188 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 6 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Γ. Κωτσός: «Να καταβληθεί άμεσα σε όλα τα σωματεία η επιχορήγηση»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός έπειτα από επικοινωνία του με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καρδίτσας ενημερώθηκε πως τα σωματεία:

Κ. Τσιάρας: Στα Ολοκληρωμένα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια εντάσσεται κατά προτεραιότητα ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στην κατά προτεραιότητα ένταξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, κατέληξε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, μεταξύ του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα με τους συναρμόδιους Γενικούς Γραμματείας των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ενέργειας και Οικονομικών.

Στο αρχείο οι αιτήσεις για 4 Αιολικούς Σταθμούς στον ορεινό όγκο Ασπροποτάμου Τρικάλων και Πύλης

Στο αρχείο, από 23-4-2021,  έθεσαν οι Υπηρεσίες Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  προβαίνοντας στη διακοπή τη διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης, τις αιτήσεις για την δημιουργία  4  Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στον ορεινό όγκο της περιοχής Ασπροποτάμου και Πύλης της Π.Ε. Τρικάλων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ