.
.
.
.
.

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

Πανηγυρική υποδοχή στην Καρδίτσα της τιμίας κάρας του Πολιούχου της Αγίου Σεραφείμ (+Φώτο +Βίντεο)

Πανηγυρίζει αυτό το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαΐου (Κυριακή των Μυροφόρων), η πόλη της Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, τιμώντας, όπως κάθε χρόνο, τον Άγιο και Προστάτη της Ιερομάρτυρα Σεραφείμ.

Α' Εθνική γυναικών: Δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τον ΠΑΟΚ οι Ελπίδες - Όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Με τον αγώνα της Ακαδημίας Ελπίδες Καρδίτσας με τον ΠΑΟΚ άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Μαΐου η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' Εθνικής γυναικών.

Α2 μπάσκετ: Δραματική ήττα στο φινάλε για τον ΑΣΚ από τον Πανερυθραϊκό

Την ήττα με ένα πόντο στα τελευταία δευτερόλεπτα (78-77) γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (15/5) ο Α.Σ. Καρδίτσας αγωνιζόμενος στο κλειστό Σ. Καλαϊτζής απέναντι στον τοπικό Πανερυθραϊκό.

Ε.Ο.Δ.Υ. (15/05): 43 νέοι θάνατοι και 1.957 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 7 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ποντάρισμα στην κακή αγωνιστική κατάσταση της Λειψία και στο κίνητρο στο Σαμπιονά

Μια τριάδα έχoυμε επιλέξει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος της Κυριακής με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε αγώνες για την Γερμανία και την Γαλλία με αγορές διαθέσιμες μέσα από το winmasters app.  

Ήττα Στ. Τσιτσιπά στις λεπτομέρειες από τον Ν. Τζόκοβιτς στο τουρνουά της Ρώμης

Μετά από ένα συγκλονιστικό προημιτελικό, ο οποίος ξεκίνησε χθες, αλλά ολοκληρώθηκε σήμερα μετά τη διακοπή του λόγω βροχής, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-1 σετ του Στέφανου Τσιτσιπά (6-4, 7-5, 7-5) και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς του Rome Masters.

Συνάντηση του Δημάρχου Σοφάδων Θ. Σκάρλου με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή

Εποικοδομητική συνάντηση  με την  Υφυπουργό κα Ζέττα Μακρή πραγματοποίησε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ