.
.
.
.

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Χρ. Βαϊόπουλος στο Δ.Σ. Παλαμά: "Σήμα κινδύνου η αρνητική απόκλιση 41% στα ίδια έσοδα του Δήμου Παλαμά"

Σήμα κινδύνου για την πορεία της οικονομικής κατάστασης του Δήμου Παλαμά εξέπεμψε στη βραδινή (Τρίτη 18/5), διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο νέος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστος Βαϊόπουλος.

Διευκρινίσεις από το υπ. Εργασίας για τα μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον τουρισμό

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα μέτρα στήριξης που αφορούν στους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που ανήκουν στον κλάδο του τουρισμού, προχώρησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σκάρλος σε Δ.Σ. για ύδρευση από λίμνη Σμοκόβου: Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του διυλιστηρίου - Σε ένα μήνα το δίκτυο

Η δοκιμαστική λειτουργία του διυλιστηρίου που θα χρησιμοποιηθεί για την ύδρευση από τη λίμνη Σμοκόβου έχει ήδη ξεκινήσει και σε ένα μήνα περίπου αναμένεται να ξεκινήσει και η δοκιμαστική λειτουργία του δικτύου.

Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση στο σχολικό κτίριο του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Την σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος 3ου και 13ου δημοτικού σχολείου Καρδίτσας με προϋπολογισμό  353.837 ευρώ από πιστώσεις του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας υπέγραψε το πρωί της Τρίτης (18/5) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος παρουσία του ανάδοχου εργολάβου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (18/05): 63 νέοι θάνατοι και 2.812 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 11 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ