.
.
.
.

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοσθένη Κατσή από τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας του συνδυασμού "Πανδημοτική Πρωτοβουλία"

Αξιότιμε κε. Πρόεδρε,

Στις 23 Φεβρουαρίου 2021 είχα υποβάλει γραπτώς την παραίτηση μου από τη θέση ευθύνης ως Πρόεδρος της εταιρείας ΛΟΥΤΡΑ  ΣΜΟΚΟΒΟΥ ΔΟΛΟΠΙΑ ΑΕ ΟΤΑ.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 50 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Πέμπτη (20/05): 7 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 264 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση επτά ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021.

Πέρασε από τη Βουλή με 156 ψήφους το σχέδιο νόμου για τη συνεπιμέλεια - Καταψήφισαν Γιαννάκου και Κεφαλογιάννη

Με 156 ψήφους ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια. Μαριέττα Γιαννάκου και Ολγα Κεφαλογιαννη καταψήφισαν τα δύο άρθρα που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία για τον όρο «εξίσου» στην γονική μέριμνα και για το «1/3 του μαχητού τεκμηρίου του χρόνου».

Ε.Ο.Δ.Υ. (20/05): 54 νέοι θάνατοι και 1.918 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 7 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γραφείο Εθνικού Συντονιστή ενώνουν δυνάμεις στον αγώνα για την καταπολέμηση του trafficking

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και τον Εθνικό Συντονιστή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων,  Ηρ. Μοσκώφ σύμφωνο συνεργασίας με στόχο την  ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και την ανάληψη στοχευμένων δράσεων για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Σύσκεψη Αγοραστού - Τριαντόπουλου και προέδρων Επιμελητηρίων για τα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από σεισμό, Ιανό και πανδημία

Το ολοκληρωμένο πακέτο μέτρων στήριξης  που έχει ενεργοποιήσει η Κυβέρνηση, για  την ανακούφιση φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων  που επλήγησαν τόσο από το σεισμό της 3ης Μαρτίου όσο από τον Ιανό αλλά και την υγειονομική κρίση, παρουσιάστηκε  σήμερα (20/5) σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα στης Περιφέρειας στη Λάρισα,

Τo διεθνές Course των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS) στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Για έβδομη  συνεχή χρονιά, στις 21 και 22 Μαΐου,  το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας φιλοξενεί το Course των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS) από τον Καθηγητή Χειρουργικής κ. Δημήτρη Ζαχαρούλη και το Royal College of Surgeons of England (RCS), στο οποίο έχουν εκπαιδευτεί ως τώρα περισσότεροι από 700 χειρουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ