.
.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021

Self test για όλους τους εργαζομένους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα

Διεύρυνση της διάθεσης των self tests σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας, με την υποχρέωση δήλωσης του αποτελέσματος στις πλατφόρμες της Εργάνης -για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας- και της απογραφής -για τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα- ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.\

Σύλληψη αλλοδαπού στη Μαγνησία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη την Παρασκευή 21 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πέθανε ο Κρητικός μουσικός Αντώνης Φραγκιαδάκης

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο «πατέρας» του γνωστού τραγουδιού «Πάντα θλιμμένη χαραυγή», σκορπίζοντας θλίψη στην καλλιτεχνική σκηνή και σε ολόκληρη την κοινωνία της Κρήτης. O μουσικός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Ε.Ο.Δ.Υ. (21/05): 56 νέοι θάνατοι και 2.020 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 3 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Κορονοϊός: Καταβάλλονται ενισχύσεις σε 1.333 επιχειρήσεις που παρέμειναν κλειστές κατ' εξαίρεση τα Χριστούγεννα του 2020

Σε 1.773 ανέρχονται οι αιτήσεις των επιχειρήσεων που αξιολογήθηκαν θετικά και θα λάβουν ενίσχυση από το πρόγραμμα «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που παρέμειναν κατ’ εξαίρεση σε αναστολή λειτουργίας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων 2020 λόγω τοπικής ισχύος μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19».

695 επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάχθηκαν στη δράση “e – Λιανικό”

O Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεωνκ.Γιάννης Τσακίρης  ανακοίνωσε ότι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ  του Υπουργείου, υπέγραψε σήμερα την πρώτη απόφαση για την ένταξη των 695 επιχειρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην δράση “e – Λιανικό” συνολικής εγκεκριμένης δημόσιας δαπάνης 2,8 εκατ. ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ