.
.
.
.
.

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

Δ. Καρδίτσας: Μελέτες για έργα ύψους 32 εκατ. ευρώ από το «Αντώνης Τρίτσης» - Πεδίο αντιπαράθεσης και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο

Την ύπαρξη ώριμων μελετών ύψους 32 εκ ευρώ, για έργα προς ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», γνωστοποίησε προς το Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος. 

Τρίτη (25/05): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 265 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση μιάς ακόμα απόφασης από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021.

Β. Τσιάκος: Πολύ σύντομα η παράδοση του κεντρικού πεζοδρόμου - Η καθυστέρηση δεν είναι με ευθύνη του Δήμου

Η κατασκευή του κεντρικού πεζοδρόμου θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα τόνισε κατά τν διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος απαντώντας σε ερωτήσεις πολλών συμβούλων για το θέμα, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Σβάρνας, Κρανιάς. Ξυλομένος και Γκαβογιάννης.

"Αίθουσα Γεώργιος Τζιώτας" θα ονομάζεται σε ένδειξη τιμής η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Να ονομασθεί σε ένδειξη τιμής η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας σε "Αίθουσα Γεώργιος Τζιώτας" αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/5).

Φωτεινή Καραΐσκου: "Ρουσφετολογική πολιτική στο πνεύμα της οικογενειοκρατίας"

Ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παλαμά αλλά και ως Δημοτική σύμβουλος με απορία αλλά και έκπληξη διαπιστώνω καθημερινά ότι η κατάσταση στο Δήμο μας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ε.Ο.Δ.Υ. (25/05): 50 νέοι θάνατοι και 2.433 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 6 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ