.
.
.
.
.

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021

Προς έκδοση η προκήρυξη για προσλήψεις προσωπικού στον Βρεφονηπιακό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα

Όπως δείχνουν τα πράγματα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ στη συνοικία Φαναρίου (Άγιος Δημήτριος), θα λειτουργήσει κανονικά για πρώτη φορά από τότε που άνοιξέ τις πύλες του!

Φάρσαλα: 4 άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης κατά της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Μαΐου από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στα Φάρσαλα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Υπ. Εργασίας: Αναστέλλονται για ένα μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις χηρείας - Επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών

Αναστέλλονται για ένα μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις χηρείας και θα επιστραφούν παρακρατηθέντα ποσά στις συντάξεις του Ιουνίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Επίσκεψη του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημ. Παπαστεργίου στο Δήμο Αργιθέας

Επίσημη επίσκεψη στην Αργιθέα πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί με τουλάχιστον οκτώ νεκρούς στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια - Νεκρός ο δράστης

Τουλάχιστον οκτώ νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης ενόπλου σε σιδηροδρομικό αμαξοστάσιο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Γ' Εθνική: Χαλαρή 5άρα της Αναγέννησης επί του Ερμή - Εύκολα (3-1) και ο Ατρόμητος το Εθνικό στον Παλαμά

Δύο νίκες πέτυχαν οι ομάδες του νομού μας (Αναγένηση και Ατρόμητος Παλαμά) στη 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής που πραγματοποιήθηκε εμβόλιμα το απόγευμα της Τετάρτης 26 Μαΐου ενώ ο Α.Ο. Σελλάνων είχε το προγραμματισμένο ρεπό του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ