.
.
.
.
.

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Στοιχεία πληγεισών επιχειρήσεων «Ιανού» που δεν έλαβαν προκαταβολή 20% ψάχνει το ΥΠ.ΟΙΚ.

Την ενημέρωση ότι το Υπουργείο Οικονομικών ζήτησε τις καταστάσεις όλων των πληγεισών από τον «Ιανό» ασφαλισμένων επιχειρήσεων, έκανε στο Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας ο Πρόεδρος του κ. Κ. Ζυγογιάννης.

Δωρεές του ΕΒΕ Καρδίτσας στο ΕΚΑΒ και στην πρωταθλήτρια Α. Ντρισμπιώτη

Την δωρεά 100 κουτιών με χειρουργικά γάντια και απολυμαντικών στο Παράρτημα Καρδίτσας του ΕΚΑΒ αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας μετά από σχετικό αίτημα του Ειδικού Κέντρου για την προστασία των στελεχών του αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της πανδημίας COVID-19.

Δ.Σ. ΕΒΕ Καρδίτσας: Πρόταση για ηλεκτρονική εφαρμογή άμεσης δήλωσης έκτακτων προσλήψεων και μεταβολών στο ωράριο εργασίας

Μια σημαντική πρόταση που εάν εφαρμοστεί θα ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των επιχειρηματιών του επισιτιστικού και τουριστικού κλάδου, κατέθεσε το Επιμελητήριο Καρδίτσας στο Υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Με 14 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύεται το Πυροσβεστικό Σώμα της Θεσσαλίας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 με 714.000 ευρώ και προβλέπει την προμήθεια 14 νέων πυροσβεστικών οχημάτων.

Αιχμές Αγοραστού για όσους καθυστερούν τις εργασίες στο δρόμο Καρδίτσα-Δέλτα, αλλά και «χείρα συνεργασίας»

Αιχμές προς αρκετές κατευθύνσεις για την πορεία των εργασιών στο δρόμο Καρδίτσα-Δέλτα, που ξεκίνησαν πρόσφατα, άφησε ευρισκόμενος στην πόλη μας ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης η Αερολέσχη ν. Καρδίτσας

Η Αερολέσχη Ν Καρδίτσας και η Αερολέσχη Ερμής, με τον Αντιδήμαρχο Καρδίτσας και Πρόεδρο Επιτροπής Διαχείρισης Αεροδρομίου Μυρίνης, Σχορετσιανιτη Ηλία, επισκέφθηκαν στην 110 ΠΜ, την Μοίρα Επιχειρησιακής Υποστήριξης ΜΕΥ και τον Διοικητή της 110 ΠΜ.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 61 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Ε.Ο.Δ.Υ. (27/05): 39 νέοι θάνατοι και 1.905 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 5 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ