.
.
.
.
.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021

Υπουργείο Δικαιοσύνης: "Αναβαθμίζεται ενεργειακά το νοσοκομείο Καρδίτσας με ενέργειες του Κ. Τσιάρα"

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καρδίτσας, μετά από ενέργειες του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα και συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς.

Ανακοίνωση - ευχαριστήριο της Αναγέννησης στον κόσμο της ομάδας

«Η διοίκηση του Α.Σ. Αναγέννηση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φιλάθλους της που αψήφησαν τις δυσκολίες και βρέθηκαν στο Λιτόχωρο για το χθεσινό κρίσιμο παιχνίδι και παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν, έδωσαν τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Ανακοίνωση πλημμυροπαθών του "Ιανού"

Γνωστοποιούμε στους παθόντες από την πλημμύρα της 18ης-9-2020 στην πόλη της Καρδίτσας, ότι ως θύματα έχουμε συστήσει ένωση προσώπων για να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις που δεν μας χορηγούν οι αρμόδιοι φορείς, παρότι υπόχρεοι προς τούτο και ειδικώς για τις ζημιές που έχουμε υποστεί στα οχήματά μας,  σε αποθηκευτικούς χώρους και σε υπόγεια που κρίθηκαν μη αποζημιωτέες, σε συνεργασία με ομάδα έμπειρων Δικηγόρων.

Γ. Κωτσός: "Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας"

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπεύθυνος για τις δημόσιες επενδύσεις του ΕΣΠΑ κ. Γιάννης Τσακίρης υπέγραψε την ένταξη του πολύ σημαντικού έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείο Καρδίτσας και αναμένεται η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

ΣΕΑΝ Καρδίτσας: Αποστολή στο μνημείο του Σμηναγού (Ι) Παρασκευά Παντελή και του Υποσμηναγού (Ι) Στέφανου Σαρρή.

Αποστολή προσκύνημα στο μνημείο του Σμηναγού (Ι) Παρασκευά Παντελή και του Υποσμηναγού (Ι) Στέφανου Σαρρή που έχασαν τη ζωή τους όταν το αεροσκάφος (2 Μάϊου 1984) συνετρίβει σε πλαγιά του Κισσάβου αλλά και αυτοψία στο σημείο της συντριβής στο οποίο παραμένει θαμμένο κάτω από πυκνή βλάστηση πραγματοποίησαν μέλη του ΣΕΑΝ Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ