.
.
.

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Στο ΥΠ.Α.Α.Τ. στάλθηκε το πόρισμα του ΕΛΓΟ για τις παρατυπίες σε φέτα Π.Ο.Π.

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ολοκλήρωσε τη διερεύνηση των στοιχείων που προέκυψαν από τους ελέγχους που διενήργησαν τα κλιμάκια του Οργανισμού για τη διακίνηση στην αγορά της Γερμανίας με την καταχωρισμένη ένδειξη «ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.» από την επιχείρηση «ΟΜΗΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΕΒΕ» τονίζεται σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το ΥΠ.Α.Α.Τ.

Δήλωση Κ. Αγοραστού για τη θετική γνωμοδότηση του ΚΕ.ΣΥ.ΧΩ.Θ.Α. για το φράγμα της Μεσοχώρας

Τη θετική γνωμοδότηση του  Κεντρικού  Συμβουλίου Χωροταξικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, που συνεδρίασε σήμερα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη, κρίνοντας ότι «το Υδροηλεκτρικό Έργο της  Μεσοχώρας στον ποταμό Αχελώο είναι συμβατό με τον Εθνικό και Περιφερειακό Χωροταξικό Σχεδιασμό», χαιρετίζει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: «Παιδικά βιβλία για τα παιδιά του Δαμασίου»

Με πολύ μεγάλη χαρά οι θεσσαλικές τοπικές διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συμμετείχαν στην πρωτοβουλία της συναδέλφου, μέλους της ΙΡΑ Λάρισας, κ. Δέσποινας Γκουτζολίκα για τη συγκέντρωση παιδικών βιβλίων που θα γεμίσουν την παιδική βιβλιοθήκη του νέου δημοτικού σχολείου  Δαμασίου, το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί στη θέση του παλιού σχολείου που κατέρρευσε από τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό στην περιοχή της Ελασσόνας.

Νέες ανακοινώσεις Χαρδαλιά σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων λόγω της πανδημίας

Νέες ανακοινώσεις σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Μαΐου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη εβδομιαδιαία ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Κ. Τσιάρας: «Η πολιτεία επιχορηγεί με 101.500 ευρώ αθλητικά σωματεία του Ν. Καρδίτσας»

Με 101.500 ευρώ επιχορηγεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αθλητικά σωματεία του νομού, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ