.
.
.
.
.

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021

Συνελήφθη ο καταζητούμενος Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου το βράδυ της Πέμπτης (1/7) ο Χρήστος Παππάς, το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παρέμενε άφαντος από τον Οκτώβριο όταν είχε ρίξει αυλαία η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης.

Σε 26 Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας η λειτουργία Πρωινής Ζώνης για το σχολικό έτος 2021-2022

Με απόφαση που υπογράφει ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκης εγκρίθηκε η απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με τα Δημοτικά σχολεία που θα λειτουργήσει Πρωινή Ζώνη για το σχολικό έτος 2021 - 2022.

Δήμος Παλαμά: Άλλοι 5 δικαιούχοι για το επίδομα κατασκευαστικών εργασιών - αντικατάστασης οικοσκευής από τον "Ιανό"

Την πρώτη απόφαση για την χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών κατασκευαστικών εργασιών ή / και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω των έκτακτων αναγκών, που προέκυψαν από τις πλημμύρες στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020 υπέγραψε την Τετάρτη (9/12) ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Κάλεσμα του Συντονιστικού Αγώνα για τα Άγραφα και των Επιτροπών Πληγέντων Καμινάδων και Αλιάκ Μαχαλά στο συλλαλητήριο - συναυλία της Κυριακής 4 Ιουλίου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Πέμπτη 1 Ιουλίου το Συντονιστικό Αγώνα για Άγραφα και οι Επιτροπές Πληγέντων Καμινάδων και Αλιακ Μαχαλά με θέμα το συλλαλητήριο - συναυλία που οργανώνεται την Κυριακή 4 Ιούλη, στις 20.30, στην πλατεία Παυσίλυπου Καρδίτσας.

Παρατείνεται εκ νέου η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για το Δήμους Ζαγοράς Μουρεσίου και Τεμπών

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου και περιοχών του Δήμου Τέμπων έως και 30 Δεκεμβρίου 2021 υπέγραψε σήμερα Πέμπτη (1/7) ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ανακοίνωση του ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παράρτημα Καρδίτσας για το θάνατο της Χρυσούλας Γιωτάκου-Μπαντή

Αποχαιρετίσαμε σήμερα(1/7) την σ. Χρυσούλα Γιωτακου-Μπαντη, μια, από τις λίγες που απέμειναν μαχήτρια της Εθνικής Αντίστασης και του Δημ.Στρατου Ελλάδας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ