.
.
.
.
.

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021

Η Λαική Συσπείρωση για την πρόσφατη σύσκεψη της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας, για την πανδημία

Πριν λίγες ημέρες η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, πραγματοποίησε έκτακτα μια σύσκεψη φορέων για την πανδημία, με σκοπό όχι να διεκδικηθούν η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και η επίταξη των ιδιωτικών μονάδων υγείας, πραγματικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων και του λαού σε μεγάλους χώρους δουλειάς και μέσα μαζικής μεταφοράς,

Κ. Γκαβογιάννης: "Περίεργες συμπτώσεις στο ζήτημα της Ενεργειακής Αναβάθμισης - Βρέθηκε ο ανάδοχος πριν την απόφαση για διαγωνισμό;"

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο η πλειοψηφία που συντάσσεται με τη Διοίκηση  στο Δήμο, έλαβε απόφαση για Διεθνή διαγωνισμό το θέμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης - Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, θέμα που με ιδιαίτερη σπουδή έφερε προς συζήτηση ο Δήμαρχος.

Ι. Κολοβός: "Ατελείωτα τα προβλήματα στην Τοπική Κοινότητα Ραχούλας - Εγκαταλειμμένη στο έλεος του Θεού"

Γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει, πότε θα ανοίξει ο δρόμος για τις υδρομαστεύσεις, Ρίζες και Παλαιελατιάς; Συνεχίζουν να δουλεύουν τα μηχανήματα λόγω του επειγόντως; Ποιός εποπτεύει τις εργασίες και την πρόοδο αυτών;

Χωρίς ηλεκτρικό στα Καλυβάκια και μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες στο Δήμο Παλαμά απ’ το μπουρίνι (+Φώτο +Βίντεο)

Δεν έχει τελειωμό το δράμα στο Δήμο Παλαμά που πέφτει από τη μια καταστροφή στην άλλη, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα έχει μπει κυριολεκτικά στο στόχαστρο της… κλιματικής αλλαγής!

Ν.Τ Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 22 ιουλίου

Το Νομαρχιακό Τμήμα Καρδίτσας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενισχύει δυναμικά την πανελλήνια κατακραυγή εργαζομένων, γονέων και μαθητών απέναντι στην επικείμενη ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου που προωθεί η Κυβέρνηση μέσω της Υπουργού κ. Κεραμέως.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ