.
.
.
.
.

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Διαμαρτυρία με τρακτέρ στον Παλαμά τη Δευτέρα (26/7) για άμεσες αποζημιώσεις (+Φώτο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τρακτέρ θα πραγματοποιήσει η ΕΟΑΣΚ την ερχόμενη Δευτέρα (26/7), στις 10 πμ, στον περιφερειακό του Παλαμά και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς Μάρκο.

Ψήφισμα συγκέντρωσης ενάντια στην υποχρεωτικότητα στην Καρδίτσα 21 Ιουλίου 2021

Σήμερα 21 Ιουλίου 2021 οι πολίτες της Καρδίτσας, γυναίκες και άντρες, συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Ελευθερίας της Καρδίτσας με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να τεθούν όροι υποχρεωτικού εμβολιασμού και εκβιασμού όσων δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Γ. Σακελλαρίου: Σε απόγνωση οι αγρότες από τις συνεχείς καταστροφές – Το Νοέμβριο οι αποζημιώσεις για το χαλάζι

Τραγική είναι η κατάσταση στις περισσότερες αγροτικές περιοχές του Δήμου Παλαμά από τις συνεχείς καταστροφές που έχουν υποστεί τον τελευταίο χρόνο οι καλλιέργειες.

Μαλαματένια Μπουραζάνη: "Γονείς και αυτισμός"

Οι γονείς είναι τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή του παιδιού. Το αυτιστικό παιδί χρειάζεται τη στήριξή τους για να μπορέσει να εξελιχθεί. Από αυτούς θα εισπράξει πρώτα από όλα την ενθάρρυνση για πρόοδο!

Δήμος Αργιθέας: Σημαντική δωρεά σπάνιων στολών-κειμηλίων στο μουσείο Ανθηρού

Σε μια λιτή και ιδιαίτερα συγκινητική τελετή την Κυριακή 18 Ιουλίου στην πλατεία Ανθηρού ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου παρέλαβε τα δύο σημαντικά κειμήλια που δώρισαν στο «ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΘΗΡΟΥ» η κα. Νίκη Στυλιανού με καταγωγή από τη Λακατάμια Κύπρου και η κα. Ελένη Ζάχου-Τσουρέκα με καταγωγή από το Μάραθο Αργιθέας.

Δύο νέες γέφυρες προς κατασκευή στη λίμνη Πλαστήρα

Με δύο μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 374.000 ευρώ,προχωρά η διαδικασία για την κατασκευή νέων γεφυρών στην Τοπική Κοινότητα Φυλακτής και στον ποταμό Καριτσιώτη, στη λίμνη Πλαστήρα.

Ευχαριστήριο μήνυμα από την λέσχη 4χ4 Σμοκόβου προς τον Δήμο Σοφάδων

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σοφάδων για την άψογη συνεργασία και προσωπικά τον δήμαρχο Κύριο Θάνο Σκάρλο για την βοήθεια και την στήριξη που πρόσφερε στην Λέσχη 4χ4 Σμοκόβου, ώστε να γίνει αυτή η διοργάνωση με την ονομασία 4° τετρακίνητο party, που έφερε κοντά μας ανθρώπους και αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα, και συγκεκριμένα μέλοι 19 λεσχών από Κομοτηνή έως Πάτρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ