.
.
.
.

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Π. Νάνος: Διεκδικούμε παραποτάμια πάρκα, αλλά προέχει η αποκατάσταση ζημιών από τον "Ιανό"

Την μελέτη για την δημιουργία παραποτάμιων πάρκων Κερασιάς και Φυλακτής-Πεζούλας παρέλαβε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων για καύσωνα: Να παρθούν τώρα άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, της υγείας και της ζωής τους

Διανύουμε το τρίτο κύμα καύσωνα και χιλιάδες εργαζόμενοι στο εμπόριο, ιδιαίτερα στα super markets, στις αποθήκες αλλά και άλλων εμπορικών επιχειρήσεων είναι εκτεθειμένοι σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να λαμβάνονται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας της υγείας τους.

Διακοπή άρδευσης σε περιοχές της Τ.Κ. Παλαμά

Από τον Δήμο Παλαμά ανακοινώθηκε ότι, από τις 7 το πρωί της Κυριακής (1/8), μέχρι τις 7 το βράδυ της Δευτέρας (2/8), θα διακοπεί η άρδευση στην Τ.Κ. Παλαμά και συγκεκριμένα δεξιά και αριστερά του τσιμενταύλακα, από τον Ιταλικό μέχρι τον Οργόζινο και στην περιοχή "Νεροβάλτια".

Τόκιο 2020: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών την Κυριακή 1 Αυγούστου

Σε στίβο, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των ελληνικών συμμετοχών στην 10η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (Κυριακή, 01/08), με την Ελλάδα να διεκδικεί μετάλλια σε δύο αγωνίσματα.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (2-6/8) σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Δευτέρα 2 Αυγούστου έως και Παρασκευή 6 Αυγούστου και ώρες 07.00 έως 15.00 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Παρατείνεται η διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Επ.Ο. Δέλτα Καρδίτσας - Παλαμά για εκτέλεση εργασιών

Με απόφαση της Αστυνοκικής Διεύθυνσης Καρδίτσας γίνεται γνωστή η παράταση της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος, στην Επαρχιακή Οδό Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά, από το ύψος της Τ.Κ. Μάρκου έως τον κόμβο Παλαμά, για το χρονικό διάστημα από 1η Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Ε.Ο.Δ.Υ. (31/7): 17 νέοι θάνατοι και 2.760 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 7 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Ιουλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Άγγιξε τους 45 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία το Σάββατο 31 Ιουλίου

Τους 45 βαθμούς Κελσίου άγγιξε σήμερα (Σάββατο 31 Ιουλίου) η ανώτερη θερμοκρασία στη χώρα όπως κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροκοπείου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ