.
.
.
.
.

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

Τρίκαλα: Επικίνδυνη αναζωπύρωση στα Στουρναραίικα - Επιχειρούν 20 πυροσβέστες και 3 υδροφόρα

Έντονη είναι η ανησυχία το βράδυ της Πέμπτης 12/8 στα Στουρναραίικα Τρικάλων καθώς στο σημείο που καίει από το απόγευμα της Δευτέρας υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση για τη διάσωση δυο ορειβατών στον Κισσό Πηλίου

Στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 12/8 ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης δύο περιπατητών που τραυματίστηκαν στην περιοχή Τύμπανος στον Κισσό Πηλίου κοντά στους καταρράκτες, όταν έπεσαν από ύψος.

Παρατείνεται η απαγόρευση μετακίνησης σε δάση και άλση μέχρι τις 20 Αυγούστου

Παρατείνεται για μια εβδομάδα ακόμη, έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου και ώρα 06.00, η ισχύς της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που ετέθη σε εφαρμογή στις 5 Αυγούστου και σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση.

Ελληνο-Ελβετικές ανασκαφές και αρχαιολογικοί θησαυροί στο ιερό της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο

Μετά από την ταύτιση του ιερού της Αμαρυσίας Αρτέμιδος το 2017 και την ανακάλυψη του υστεροαρχαϊκού ναού με ένα πλούσιο αποθέτη το 2020, το καλοκαίρι του 2021 συνεχίζονται οι Ελληνο-ελβετικές ανασκαφές ανατολικά της Αμάρυνθου στην Εύβοια.

Ε.Ο.Δ.Υ. (12/8): 20 νέοι θάνατοι και 3.605 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 18 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ