.
.
.
.
.

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

Δ.Σ. Καρδίτσας: Θετική γνωμοδότηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων επί της αυξημένης τιμολογιακής πολιτικής της Π.Α.ΔΥ.Θ.

Θετικά, αλλά κατά πλειοψηφία, γνωμοδότησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση της Τρίτης (24/8), επί της νέας τιμολογιακής πολιτικής της ΠΑΔΥΘ, που έχει αυξημένο κόστος για τη μεταφορά και διαχείριση των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ.

Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ποσότητες και δενδρύλλιο κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (25/8) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κ. Γρηγορίου: Αυτόματα σε αναστολή από 1η Σεπτεμβρίου όσοι υγειονομικοί δεν εμβολιάστηκαν

Λιγότερο από μια εβδομάδα απέμεινε μέχρι τη λήξη της χρονικής προθεσμίας που έθεσε η κυβέρνηση για την ολοκλήρωση του εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού, των υγειονομικών στελεχών της χώρας (γιατροί, νοσηλευτικό, βοηθητικό, διοικητικό προσωπικό και λοιποί εργαζόμενοι).

Ε.Ο.Δ.Υ. (25/8): 42 νέοι θάνατοι και 3.273 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 9 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, για τις δηλώσεις του περιφερειάρχη για τη λειψυδρία

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Αγοραστός στέλεχος της Ν.Δ, σε πρόσφατη επίσκεψή του σε στεγνό τμήμα του Πηνειού ποταμού, εντός της Π.Ε Τρικάλων, κάλεσε γενικώς και αορίστως σε βιολογική αφύπνιση για το πρόβλημα της λειψυδρίας, για να φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για την εκτροπή του Αχελώου και τη λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ