.
.
.
.

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021

Προσωρινή βλάβη στις τηλεφωνικές συνδέσεις «100» και «24410-77000» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι οι τηλεφωνικές συνδέσεις «100» και «24410-77000» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας παρουσιάζουν προσωρινή βλάβη.

Μ. Τέτσιου: 51 οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Καρδίτσας σε αναστολή καθηκόντων

Ακόμα μεγαλύτερος (συνολικά 51) είναι ο αριθμός των υγειονομικών που επιδόθηκαν σήμερα (Τετάρτη 1/9) ειδοποιητήρια όπως ανέφερε στη νέα επικοινωνία που είχε το KarditsaLive.Net με την πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας κ. Μαρίνα Τέτσιου.

Συγκέντρωση στην Καρδίτσα: Η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί την επικουρική ασφάλιση και «τζογάρει» τα λεφτά των εργαζομένων (+Φώτο +Βίντεο)

«Η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που κατέθεσε προς ψήφιση για την επικουρική ασφάλιση επιχειρεί ξεκάθαρα την ιδιωτικοποίησή της και επιδιώκει να «τζογάρει» τα λεφτά των εργαζομένων για να αποκομίσει προσδοκώμενα κέρδη τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι εξασφαλισμένα»…

16 οικίσκοι παραδόθηκαν σε σεισμόπληκτες οικογένειες στη Θεσσαλία - 3 στο Δήμο Παλαμά

Δεκαέξι οικογένειες σε σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας εγκαταστάθηκαν σε ισάριθμους οικίσκους που παραδόθηκαν σήμερα  από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και διανεμήθηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων επιλογής στο Δημόσιο ΙΕΚ Καρδίτσας

Βασική προτεραιότητα της εκπαιδευτικής πολιτικής αποτελεί η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση από δεύτερη επιλογή ή λύση ανάγκης για λίγους να γίνει συνειδητή επιλογή και εργαλείο απασχόλησης για πολλούς.

Σύλληψη άνδρα στη Λάρισα για δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα Τετάρτη (1/9) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ