.
.
.
.

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Με ποια κρατική μέριμνα ανοίγουν τα σχολεία;"

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας ,με την εκπαίδευση «κλειστή»,είναι επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσουν κανονικά φέτος τα σχολεία και τα πανεπιστήμια.Η επάνοδος και παραμονή των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον επιβάλλεται να γίνει με αποτελεσματικό και βιώσιμο σχεδιασμό.

Τουρνουά “Επιστροφή στα Γήπεδα”: ”“Φιλική” ήττα του ΑΣΚ απο τον ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα με 94-57 (+Φώτο +Βίντεο)

Με την παρουσία κόσμου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του ΑΣΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν του Καρδιτσιώτικου συλλόγου με 94-57.

Φθιώτιδα: 84χρονος έπεσε σε πηγάδι 18 μέτρων ...αλλά βγήκε ζωντανός!

Άγιο είχε 84χρονος κάτοικος της ΔΕ Τιθορέας στο δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας που το πρωί του Σαββάτου (11/9) κατά τη διάρκεια εργασιών στο κτήμα του έπεσε σε αφύλαχτο πηγάδι βάθους 18 μέτρων.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (13-17/9) σε δρόμους των Σοφάδων για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήματα οδών στην πόλη των Σοφάδων από τη Δευτέρα έως Παρασκευή 13-17 Σεπτεμβρίου και ώρες 07.00 έως 15:00 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου.

Μελέτη ανακατασκευής όλων των ποδηλατοδρόμων ετοιμάζει ο Δήμος Καρδίτσας

Το δίκτυο των ποδηλατοδρόμων στην Καρδίτσα ξεπερνάει τα 7 χιλιόμετρα, ενώ περιαστικά φτάνει στα 11 χιλιόμετρα ωστόσο, πολλές όμως είναι οι ζημιές που έχει υποστεί μέσα και έξω από την πόλη από την έλλειψη ουσιαστικών παρεμβάσεων συντήρησης ιδιαίτερα την τελευταία 12ετία που το ταμείο είναι συνήθως μείον στην τοπική αυτοδιοίκηση…

Κ. Αγοραστός στη ΔΕΘ: «Ιανός και σεισμός άλλαξαν τη λειτουργία του κράτους στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών και στη γρήγορη και δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων»

«Η κρίση του Ιανού και του σεισμού στη Θεσσαλία άλλαξε δραστικά τη λειτουργία του κράτους  και οδήγησε σε ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα πρωτόκολλο γρήγορων ενεργειών και νομοθετημάτων,  με ενσυναίσθηση και δικαιοσύνη για τους ανθρώπους που επλήγησαν» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στην  ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Οικονομικών στη ΔΕΘ, με θέμα «Κρατική Αρωγή: Εμπειρία- Μεταρρύθμιση -Εξέλιξη». 

Ε.Ο.Δ.Υ. (11/9): 39 νέοι θάνατοι και 2.197 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 16 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σάββατο (11/09): 23 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 288 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Μετά από τρεις και πλέον μήνες το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών προχώρησε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου σε δημοσιεύσεις νέων αποφάσεων (23) σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ